Bir RPG klasiği daha artık bedava: İndirin...

Gelmiş geçmiş en büyük RPG klasiklerinden biri artık bedava. Detaylar ve bağlantı burada...

RPG klasiği artık bedava!

Gelmiş geçmiş en büyük RPG klasiklerinden biri olan Daggerfall ücretsiz indirilebiliyor. Bethesda, Elder Scrolls evreninin 15. yılını kutlamak için The Elder Scrolls II: Daggerfall'u ücretsiz indirmeye açtı. Bundan beş yıl önce de serinin 10. yaşı şerefine The Elder Scrolls: Arena indirilmeye açılmıştı.

1996'da DOS'a çıkan oyun tam bir klasik. Gelmiş geçmiş en büyük oyun dünyasına sahip Daggerfall neredeyse sonsuz oyun keyfi sunuyor. Bugünün oyunlarında yüzlerce karakter varken Daggerfall'da bu sayı 750.000'den fazlaydı. Toplam oyun alanının genişliği 161.600 kilometrekareydi. 15.000 kasaba, şehir ve zindan ile tamamını gezmenin imkansız olduğu bir dünyaydı.


Eski grafikler, klasik oynanış ve nostaljiGenişliğin sunduğu özgürlüğün yanı sıra karakter sınıfı alanında ve oynanışta da oyuncular özgürdü. İyi ya da kötü, savaşçı, büyücü, suikastçi olmak, kendi büyülerinizi yaratmak mümkün. Etrafta gezdikçe bulabileceğiniz sayısız görev var. Loncalara, tarikatlara, dinlere katılarak bunların görevlerini yapıp yükselebiliyorsunuz.

Eski grafikler, klasik oynanış ve nostaljiAradan geçen bunca yıla, artık antik grafiklerine rağmen içeriğiyle büyüleyici bir oyun Daggerfall.

Daggerfall'u indirmek için tıklayın

Okuyucu Yorumları