Bir saatlik diziyi 6 dakikada izleyin!

Yeni geliştirilen bu video teknolojisi, filmleri ve dizileri izleme şeklimizi kökünden değiştirecek!

1 saatlik dizi, 6 dakikada...

Filmler, takip etmek için çaba gösterdiğiniz diziler ve TV programları için her gün zaman ayıramayabilirsiniz. Bu durumda imdadınıza yetişecek yeni bir firma var. Skimo TV, video içeriklerini "özet" haline getirerek video izleme şeklimizi değiştirmeyi amaçlıyor.

Hemen hemen her şeyi hızla tükettiğimiz bu devirde izlediğiniz filmler ve diziler, size çok uzun geliyorsa, Motorola çalışanları Vasu Srinivasan ve Dave Penny tarafından kurulan Skimo TV'nin video özel teknolojisi işinize yarayabilir. Skimo TV'nin video özetleme motoru, videoların en önemli bölümlerini bularak size çok daha kısa bir video sunabiliyor. Önemli bölümlerin nasıl algılandığını merak ediyorsanız, hizmetin bunu videolara genellikle dahil edilen, önemli bir sahnenin geldiğini gösteren işaretler yoluyla gerçekleştiğini söyleyelim. Böylece izlediğiniz video içinde atlamak için zaman kaybetmiyor, onu izlemek için daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz.

Skimo TV sayfasına göre özetleme işlevi, 20 dakikalık bir video için size 2-3 dakikalık bir özet video sunuyor. Böylece örneğin 1 saatlik favori dizinizi yaklaşık 6 dakikada izleyip, bitirebiliyorsunuz. Hizmet, herhangi bir dildeki video içeriğini işleyebiliyor.

Okuyucu Yorumları