Bir satın alma da Samsung'dan geldi!

Büyük balıkların küçük balıkları yuttuğu teknoloji dünyasında, bir satın alma da Samsung'dan geldi!

Bir satın alma da Samsung'dan

Samsung, yeni yaptığı duyuru ile bulut sağlayıcısı firması Joyent'i satın alacağını belirtti. Samsung tarafından yapılan basın açıklamasına göre bu firmanın satın alınması, Koreli teknoloji devinin mobil, bulut ve IoT yazılım ve hizmetlerindeki boşlukları kapamasına yardımcı olacak.

Samsung, bağlantılı cihazların günümüzde önemli bir rol üstlenmiş olmalarına rağmen, bulut bilişimin tüketicilere güvenilir bir hizmet sunmak için artık bir şart olduğunun altını çizmekte. Firma, bu satın alım ile beraber milyonlarca tüketicisine daha kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlamayı planlıyor.

Dahası, Joyent'in teknolojisinin yardımı ile beraber Samsung, kendi bulut yapısını ve hizmetlerini kurabilecek. Firmanın belirttiğine göre Joyent "eşsiz yetenek birleşimi sayesinde Samsung müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tam gereken özelliklere sahip durumda."

Joyent, yoluna Samsung'a bağlı ayrı bir firma olarak devam edecek. Ancak bu satın alım sayesinde daha fazla müşteriye ulaşması mümkün olacak...

Okuyucu Yorumları