Bir sonraki Pokémon GO etkinliği İzmir’de! Bir de sürpriz var!

Geçtiğimiz ay Türkçe dil desteğini duyuran ve İstinye Park AVM’de özel bir etkinlik gerçekleştiren dünyaca ünlü mobil oyun Pokémon GO’nun ülkemizdeki bir sonraki topluluk etkinliği belli oldu.

Bir sonraki Pokémon GO etkinliği İzmir’de! Bir de sürpriz var!

23 Nisan’da Güzel Sanatlar Parkı’nda (İzmir) düzenlenecek topluluk gününde çok özel bir Pokémon da ilk kez ortaya çıkacak.

Üç saat sürecek topluluk etkinliğinde ilk kez ortaya çıkacak Pokémon, Stufful olacak! Gerçekten şanslı olan Eğitmenler etkinlikte parlak bir Stufful yakalayabilecek. Ayrıca etkinlik sırasında veya sonraki iki saat içinde Stufful'ı evrimleştirerek, Güçlü Saldırı Emici Yumruğu bilen Bewear'ı elde etme şansına sahip olabilecekler.

Büyük ödüller var!

Eğitmenleri Topluluk Günü’ne özel “Yumuşacık Ayıcık” adında bir Araştırma Hikayesi’nin yanı sıra Pokémon yakalarken normalde elde ettikleri TP puanının üç katını kazanma, Stufful yakaladıklarında 2 kat Stufful XL Şeker elde etme şansı, 2 kat daha fazla Yakalama Şekeri, grup oyunu bonusları, etkinlik çıkartmaları gibi birçok ödül kazanma fırsatı bekliyor.

İzmir’de gerçekleşecek olan topluluk etkinliğiyle ilgili detayları kaçırmamak için Pokémon GO Türkiye resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagram.com/PokemonGOAppTR

Twitter.com/PokemonGOAppTR

Facebook.com/PokemonGOAppTur