BiRi'den yaza özel internet kampanyası...

Yaz geldi, ADSL kampanyaları hız kazandı: BiRi'nin yazlıkçılara özel ADSL kampanyası hazır...

Yaza özel ADSL!

Türkiye'nin en güçlü, yaygın ve güvenilir alternatif telekom operatörü Koç.net, tatilde de kesintisiz internetin keyfini çıkarmak isteyen yazlıkçılar için özel bir ADSL paketi hazırladı. Sadece 3 ay boyunca internet kullanımına açık olan Yazlıkçı BiRi paketi, kullanıcılara yazlık evinde internet bağlantısını kurmalarına imkan tanıyor. Kablosuz modemin ücretsiz sunulduğu kampanya, 30 Eylül 2009 tarihine kadar geçerli olacak.

Bütçelerini zorlamadan, yazın da internetin keyfini çıkarmak isteyen yazlıkçılara, 1 Mb 4 GB kotalı ADSL paketi 89 TL, 2 Mb 6 GB kotalı ADLS paketi 139 TL ve 8 Mb 4 GB kotalı ADSL paketi 109 TL'ye sunuluyor. Bağlantı ücretinin 3 aylık paket fiyatına dahil olduğu Yazlıkçı BiRi paketleri, sadece kredi kartı ile satın alınabiliyor.

Yazlıkçı BiRi ADSL aboneleri, 8GB kotalı anti-virüs/anti-spam korumalı e-posta alanı ve 5GB kotalı dosya alanını ücretsiz kullanabiliyor. BiRi abonelerine "Aile Koruma Hizmeti" ve "Güvenlik Hizmeti" tüm ADSL paketlerinde standart olarak sunuluyor. BiRi Güvenlik Hizmeti; virüs, casus yazılım, kişisel bilgi hırsızlığı gibi web tehditlerine karşı bilgisayarı ve kişisel bilgileri koruma altına alırken, BiRi Aile Koruma Hizmeti; içerik filtreleme, zaman kontrolü ve kişiye özel şifreleme ile çocuklar için güvenli bir internet ortamı yaratıyor. Kampanya detaylarına www.biri.com.tr'den ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları