BİRİ: Koç.net'ten Türk Telekom'a yeni rakip

Koç.net, "BİRİ" adını verdiği ADSL hizmetiyle Türk Telekom'a rakip olmayı amaçlıyor.

Türk Telekom'a yeni rakip

Koç.net, ADSL hizmeti "BİRİ"yi dün yaptığı basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda konuşan Koç.net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, Türkiye bireysel iletişim pazarına BİRİ'yle alternatif getirdiklerini söyledi. Akarca sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin her yerinde aynı koşulları sağlayacak şekilde yatırım yapılarak, yeni servislere gerekli altyapıyı sunmak gerekiyor. Koç.net, telekomünikasyon sektörüne uzun soluklu bakıyor. Bu bağlamda, yatırımlarını ve gelişimini sürdürüyor. Koç.net olarak sadece birkaç ilde değil, tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde altyapı kuruyoruz. ADSL hizmetini kendi altyapımızla veriyor; bu sayede müşterilerimize kaliteli, hızlı ve yaygın ADSL hizmeti sunuyoruz. Hizmette Koç.net güveni, hizmetin kalitesi, avantajlı abonelik koşulları, zengin seçenekli hizmet paketleri ve Türkiye'nin en yaygın satış noktasına sahip oluşu gibi önemli nedenlerle BİRİ'yi, "İletişimin alternatifi" olarak tanımlıyoruz" dedi.

24 ay şartı yok

24 ay şartı yok

Akarca, BİRİ'nin Türkiye'de en yaygın satış kanalına sahip ADSL hizmeti olduğuna dikkat çekerek, BİRİ'nin tüm Türkiye'yi kapsayan 3.500 Arçelik-Beko yetkili satıcısında ve Koç.net çözüm ortaklarında satışa sunulduğunu söyledi.

Akarca ayrıca, BİRİ'yi sektördeki diğer ADSL hizmetlerinden farklılaştıran en önemli özelliklerinden birinin, aboneliklerde 24 ay taahhüt şartı içermemesi olduğunu söyledi. Akarca, "Şu anda pazardaki mevcut ADSL abonelik paketlerinin tümü, abonelere sunduğu ücretsiz modem, kampanya süresince indirimli ücretler gibi avantajlar karşılığında, 24 ay abone olma şartı getiriyor ve bu süre dolmadan önce abonelikten çıkmak isteyenler zorlu koşullarla karşılaşıyorlar. "İletişimin alternatifi" BİRİ, alışkanlıkları değiştirecek bir yenilik yaparak, 24 ay abonelik şartını kaldırıyor" dedi.

Peki fiyatlar?

Peki fiyatlar?

BİRİ, kampanya kapsamında kredi kartı ile abone olanlara 3 ay, kredi kartı olmadan abone olanlara ise 2 ay indirimli fiyat sunuyor. Ayrıca limitli paketlere üye olanlara ilk ay limitsiz ADSL hizmeti sunuluyor.

Bağlantı ücreti talep etmeyen BİRİ, dileyen kullanıcılara 15 YTL karşılığında kurulum yapıyor. Abonelerine kablosuz modem de temin eden BİRİ, abonelik sonlandırıldığı taktirde modemi geri alıyor ya da ücreti karşılığında aboneye satıyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Koç.net - 216 556 10 20

ANKA - chip.com.tr

Okuyucu Yorumları