BitDefender, Laykon Bilişim ile Türkiye'de

Laykon Bilişim, BitDefender'in Türkiye distribütörü oldu

BitDefender Türkiye'de!

2001 yılından bu yana 100'den fazla ülkeye güvenlik çözümleri sunan global güvenlik teknolojisi şirketi Bitdefender, bilişim sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip olan ekibiyle hızla büyümeyi hedefleyen Laykon Bilişim ile Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı. Bitdefender'ın bayi kanalı yapılanmasında güçlü iş ortaklıkları kurmasını ve Türkiye çapında daha çok müşteriye ulaşmasını sağlayacak olan bu anlaşma her iki şirketin de büyüme hedefleri açısından stratejik öneme sahip.

Gerçekleştirilen iş ortaklığı kapsamında 2016'nın 3. çeyreği itibariyle Bitdefender ürün ve çözümleri, Türkiye bilişim pazarına Laykon Bilişim güvencesiyle sunulacak. Dünyanın en prestijli bağımsız test laboratuvarlarından koruma, hız ve performans alanlarında ödüllendirilen ve 2016 yılında gerçekleştirilen testlerde en başarılı antivirüs programı seçilen Bitdefender, bireysel ve kurumsal kullanıcılar için bilişim güvenliğinin her alanında yenilikçi çözümler sunuyor. Bitdefender, Laykon Bilişim ile gerçekleştirdiği anlaşmayla Türkiye'de daha geniş alanda çözüm ortaklarına ulaşmayı hedefliyor.

Barbaros Akkoyunlu: "Türkiye pazarında kısa sürede büyümeyi hedefliyoruz."

Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu anlaşmayla ilgili olarak, "Laykon Bilişim olarak, güçlü çözümlerimiz ve markalarımız ile sektöre hizmet vermenin heyecanını yaşıyoruz. Dünyanın en önemli güvenlik teknolojisi markalarından Bitdefender ile el sıkışmamız bu heyecanımızı katlanarak artırdı. 10 yılı aşkın tecrübemiz ve yenilikçi iş modellerimiz ile en yenilikçi bilişim güvenliği ürünlerini bayi kanallarımız aracılığıyla Türkiye'nin her yerindeki tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bayi kanalı yapılanmasında bayilerimize katma değer katacak koşullar sağlayarak Türkiye pazarında kısa sürede büyümeyi hedefliyoruz." dedi.

Okuyucu Yorumları