BJK ve Yandex'ten stratejik işbirliği!

BJK ve Yandex arasında imzalanan bu ortaklık, Beşiktaş taraftarlarına bu önemli fırsatları sunacak!

BJK ve Yandex'ten işbirliği!

BJK, Yandex ile önemli bir işbirliğine imza attı. Söz konusu işbirliği, BJK Başkanı Fikret Orman, Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Yandex Türkiye CEO'su Bogdan Wisniewski eşliğinde, BJK Divan Kurulu Lokali'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında duyuruldu. Beşiktaş'ın milyonlarca taraftarı, bundan böyle takımları ile ilgili en güncel haberleri, özel kampanyaları ve merak ettikleri tüm soruların cevaplarını kendileri için özel olarak hazırlanan www.bjkyandex.com web sitesi üzerinden ve kulübe özel tasarlanan BJK temalı Yandex.Browser'ı kullanarak bulabilecek.

BJK Başkanı Fikret Orman, söz konusu işbirliğiyle ilgili olarak şöyle konuştu: "Sevgili Beşiktaş taraftarları, bugün Yandex ile stratejik bir işbirliği anlaşması imzalayarak, hızla gelişen dijital dünyada kulübümüz adına önemli bir adım atmış oluyoruz. Yandex Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Bey'e ve bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. BJK ve Yandex işbirliğinin, iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Taraftarlarımız, işbirliğimize konu olan BJK-Yandex ürünlerini kullandıkları oranda kulüplerine katkıda bulunmuş olacaklar."

Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ise, "Yerel değerlere önem veren bir internet şirketi olarak, ülkemizin en önemli ve en köklü kurumlarından biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile böyle bir projeye imza atıyor olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Tüm Beşiktaşlıların, internete açılan pencereleri olacak olan BJKYandex.com portalini ve kendilerine özel olarak tasarladığımız BJK temalı tarayıcıyı severek kullanacaklarına inanıyorum. Tüm Beşiktaş camiası ve Yandex için hayırlı olsun" dedi.

Gerçekleştirilen anlaşma gereği, BJK taraftarları ücretsiz olarak yararlandıkları, BJKYandex.com portalini ve BJK temalı Yandex.Browser'i kullanarak kulüplerine maddi katkıda bulunacaklar.

Okuyucu Yorumları