Black Desert Online Genişliyor

MMORPG oyunu Black Desert Online, yeni bölgesi ve sınıflarıyla oyuncularına keyifli ve aksiyon dolu bir açık dünya oyunu sunuyor

Black Desert Online büyüyor

Macera dolu MMORPG oyunu Black Desert Online, yeni bölgesi ve sınıflarıyla oyuncularına keyifli ve aksiyon dolu bir açık dünya oyunu sunuyor. Steam üzerindeki üçüncü toplamda ise 10. sunucusu Olvia 3 sunucusunu da devreye alan Black Desert Online, yeni sunucusuyla Valencia 2 bölgesi de aktive ederek kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Steam üzerinde Black Desert Online'a gösterilen yoğun ilgiden dolayı Steam, oyunu 3 gün boyunca ana sayfasına aldı. Büyüyerek devam eden Black Desert, hem 10. sunucusuna ulaştı hem de yeni bölgeyi açarak oyuna heyecan getirdi. Yeni bölge ile birlikte daha önce eklenmiş olan karakterler Kara Şövalye, Mistik ve Striker ise uyanışlarıyla oyunun kurallarını değiştirdi. 3 karakterin uyanmasıyla yeni bir safhaya geçen oyuncular, yeni silah ve becerilerle Black Desert Online dünyasında daha güçlü şekilde yollarına devam edebilmenin yolunu araladı.

Oyunun Steam'e gelmesiyle oyun fiyatı 29 TL olmasına rağmen yapımcı firma büyük bir indirme giderek Başlangıç Paket Fiyatını 9.50 TL'ye düşürdü. Aynı zamanda diğer bütün paket fiyatları da belirli bir süreliğine yüzde 50 indirimle kullanıcılarını bekliyor. İndirimi kaçırmamak için oyunun web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Black Desert Online hakkında daha fazla bilgi için: tr.playblackdesert.com

Okuyucu Yorumları