BlackBerry Curve 9220 Avea'da

RIM'in uygun fiyatlı yeni akıllı cebi BlackBerry Curve 9220, Avea tarafından satışa sunuldu

BlackBerry Curve 9220 Avea'da

Avea ve Research In Motion, uygun fiyatlı BlackBerry 7 akıllı telefonu Türkiye'deki müşterilerinin kullanımına sundu. Avea tarafından pazarda yerini alan BlackBerry Curve 9220, Türkiye'de kullanıcıların da sevdiği BlackBerry mesajlaşma servisini ve sosyal hayat odaklı özellikleri bir arada sunuyor.

Kullanım kolaylığının yanı sıra kompakt boyutları ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu yeni model, müşterilerin iletişim halinde kalmalarına ve kendileri için önemli bilgilere ulaşmalarına yardımcı olacak çok sayıda teknolojik özelliğe ve uygulamaya da sahip. Aynı zamanda kullanıcılara tam gün kullanım için yeterli pil ömrü sunan Curve 9220 böylece, BlackBerry Curve modelleri arasında en uzun pil ömrüne sahip cihaz olarak öne çıkıyor.

RIM Türkiye Genel Müdürü Alexandra Zagury, "Yeni BlackBerry Curve 9220, eşsiz mesajlaşma ve sosyal bağlantı özellikleriyle genç müşterilerimizin çok seveceği mobil sosyal deneyimi sunuyor. Yeni bir model telefona sahip olmak isteyenlerin yanı sıra mevcut Curve kullanıcıları ve telefonunun özelliklerini artırmak isteyenler için de özellikle iyi bir seçenek" dedi.

Kullanıcılar BlackBerry Curve 9220 akıllı telefonunu, yeni nesil şebekesi ile Türkiye nüfusunun %97.4'üne hizmet sağlayan Avea'dan temin edebilirler. Avea Satış Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, "BlackBerry Curve 9220 akıllı telefonu Türkiye'de pazara sunarak akıllı telefon portföyümüzü Avea kullanıcılarının seveceğinden emin olduğumuz özel ve 'sosyal özellikli' bir telefonla genişletiyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sınırsız BlackBerry İnternet Servisleri (BIS) ve 4GB internet paketi ile birlikte ayda sadece 34TL'ye satışı yapılacak BlackBerry Curve 9220'nin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Avea ürünlerine şu anda 900'ü aşan Avea İletişim Merkezi ve 14.000'den fazla mağazadan ulaşılabilirler" dedi.

Sosyal özelliklere tek dokunuşla erişim

Sosyal özelliklere tek dokunuşla erişim

BlackBerry Curve 9220, gün boyunca sosyal bağlantılarını koparmak istemeyen müşterilere de iyi bir performans sunuyor. Yeni ve özel BBM tuşu ile RIM'in popüler sosyal ağına tek dokunuşla ulaşılabiliyor. Facebook ve Twitter uygulamalarının yanı sıra müşterilerin, aynı anda birden fazla sosyal uygulamada güncelleme yapmasını ve birleşik bir görünümde haber kaynakları (RSS), sosyal uygulamalar ve anlık mesajlaşma uygulamalarından gelen güncellemeleri almasını mümkün kılan "Social Feeds" uygulaması da bu yeni modelde yer alıyor.

BlackBerry 7.1 işletim sistemi ile BlackBerry Curve 9220, tüm BlackBerry hizmetlerini destekliyor ve akıllı telefonun dahili Wi-Fi sistemi sayesinde, mobil veri kullanım ücreti ödemeden, internette hızlı ve sorunsuz tarama sağlıyor. Ayrıca, dahili FM radyo ile müşteriler, en sevdikleri yerel istasyonları dinleyebiliyor. Üstelik kullanıcıların FM radyo dinlemek için herhangi bir veri planı ya da veri kullanımına ihtiyaçları bulunmuyor.

Bu kompakt ve şık akıllı telefonun sağladığı kullanıcı deneyimi, uzun süreli pillerle daha da geliştirildi. Blackberry müşterileri artık 7 saat konuşma süresi ya da kulaklıklarla 28 saat müzik veya FM radyo dinleme olanağı elde ediyor.

BlackBerry Curve 9220'ye Avea mağazalarından temin etmek mümkün.

Okuyucu Yorumları