BlackBerry, fiziksel klavyeden vazgeçmiyor!

BlackBerry, gelecekteki yeni bir BlackBerry modeli ve fiziksel klavyeyle ilgili açıklama yaptı!

BlackBerry'den sürpriz karar!

BlackBerry'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı; kendi akıllı telefonlarını üretmeyi durduracağını belirten açıklamanın ardından birçok kişi firmanın ikonik QWERTY fiziksel klavyelerine de veda edeceğine dair endişelenmeye başladı. Firmanın CEO'su John Chen yaptığı yeni bir açıklamada bu endişeleri giderecek gibi görünüyor. Zira Chen'in BNN'ye verdiği demece göre firma yakın bir gelecekte fiziksel klavyesi olan yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürebilir.

Diğer yandan firma QWERTY klavyelere sahip akıllı telefonlar yapmayı sürdürse de bunun daha önceki klavyelerle aynı olmayabileceğini de söyleyebiliriz. Zira BlackBerry'nin kullanıcılar tarafından sevilen fiziksel klavyelerinin tasarım ve kalitesinin aynı kalıp kalmayacağı bu süreçte eskisi kadar kolay olmayabilir.

Fiziksel klavyeye sahip yeni bir BlackBerry'nin ne zaman piyasaya sürülebileceğine dair ortada bir zaman çizelgesi bulunmuyor. Fakat bu yeni donanımın üretimini kim üstlenirse üstlensin cihazın yeterince iyi olması için BlackBerry'nin buna yeterince zaman ayırması gerekeceği kesin.

Okuyucu Yorumları