BlackBerry Priv beklenenden de güçlü olacak!

BlackBerry'nin Android'li ilk cebi Priv hakkında heyecan verici detaylar ortaya çıktı!

Beklenenden de güçlü olacak!

Kısa bir süre önce BlackBerry tarafından doğrulanan şirketin ilk Android telefonu "BlackBerry Priv" hakkında sadece bir kaç detay ortaya çıkmıştı. N4BB internet sitesinde yer alan bir sızıntıya göre yeni cihaz 64-bit Snapdragon 808 işlemci, Adreno 418 GPU ve saniyede 30 kare yakalayabilen 4K video desteği ile gelecek.

Detaylar resmi olarak açıklanmış olmasa da BlackBerry Priv'in altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemci kullandığı, yayınlanan fotoğraflarla da desteklenmiş durumda. N4BB ayrıca yeni akıllı telefonun "BlackBerry Safeguard" uygulaması ile koruma altına alınacağını da ortaya çıkarmış oldu.

Samsung Galaxy Edge ve Edge+ gibi cihazlarda yer alan kavisli ekrana sahip olan BlackBerry Priv'e özel güvenlik yazılımı Safeguard, uygulamalar, geliştirici seçenekleri, ekran kilidi, güvenilir web siteleri ve daha fazlası için ayarlar yapılabilmesini sağlıyor.

BlackBerry Priv'in 5.4 inç kavisli QHD ekran, 18 MP kamera ve 3 GB RAM donanımına sahip olması bekleniyor. Tüm bu söylentiler göz önüne alındığında kesinlikle etkileyici ve yenilikçi bir akıllı telefonla karşılaşacağımız daha şimdiden söylenebilir.

Okuyucu Yorumları