BlackBerry Privacy Shade: Ekranı Gizleyen Uygulama!

Cep telefonunuza bakarken etraftaki meraklı gözler de telefonunuza doğru yönleniyorsa, BlackBerry'nin bu uygulaması tam size göre!

Bu uygulama, ekranı gizliyor!

Aslında bu durum hemen hepimizin başına geliyor: Toplu taşımada veya asansörde, elinizdeki telefonun ekranına kayan gözler, insanı durup dururken tedirgin edebiliyor. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için ekranı karartmak bir yöntem. Öte yandan aksesuarcılarda, görüş açısını daraltan bir çeşit filtre de bulunabiliyor. BlackBerry kullanıcılarının ise bunlara ihtiyacı yok, zira BlackBerry Privacy Shade isimli bir uygulama ile bu tedirginliğe son veriyor.

BlackBerry, geliştirdiği Privacy Shade uygulamasıyla ekranınızı tamamen karartarak, yalnızca baktığınız yeri daire içerisinde aydınlık şekilde tutuyor. Bu alanın içinde de sadece bir - iki kelime görünebiliyor. Yine dilerseniz bunu satır şeklinde de değiştirebilirsiniz. Yani ekranda tek seferde tek satır görünür olabilir. Bu şekilde rahatlıkla gizli dokümanları okuyabileceğiniz gibi, sohbetlerinizde de rahat olabilirsiniz.

BlackBerry'nin Privacy Shade uygulaması güzel görünüyor. Elbette telefonunuza bir periskoptan bakıyor gibi olmak biraz paranoyaklık gibi görünebilir. Burada seçim BlackBerry kullanıcılarının...

Eğer Android'li bir BlackBerry telefona sahipseniz, uygulamayı Google Play üzerinden indirebilirsiniz... Eğer BlackBerry sahibi değilseniz, buradaki APK'yı indirerek cihazınıza BlackBerry Manager uygulamasını kurabilir, uygulama aracılığıyla Privacy Shade'i kurmayı deneyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları