BlackBerry Q10 çok yakında Vodafone'da

BlackBerry'nin fiziksel klavyeli yeni cebi Q10, çok yakında Vodafone'da satışa sunulacak!

BlackBerry Q10 geliyor!

Vodafone Türkiye, BlackBerry'nin merakla beklenen yeni telefonu Q10'u Vodafone Red tarifelerinde çok avantajlı ödeme seçenekleriyle sunmaya hazırlanıyor.

Gücünü BlackBerry10 platformundan alan Q10, klasik klavyeli cep telefonlarının gücünü, geniş ekranlı akıllı telefonların kullanım rahatlığıyla birleştiriyor. Vodafone Türkiye'nin resmi sitesinden alınacak ön taleplerle kısa bir süre sonra Vodafone aboneleriyle buluşmaya hazırlanan yeni BlackBerry Q10, son teknoloji donanıma, multimedya ve iletişim özelliklerine sahip. İletişim ihtiyaçlarını gün boyu kesintisiz sürdürebilmek için BlackBerry Q10'un batarya özellikleri de üst düzeye çekildi.

Baştan aşağı yeniden dizayn edilen BlackBerry 10 platformunda çalışan Q10 gücünü Vodafone'un 81 ildeki çift taşıyıcılı internet teknolojisiyle 2 kat hızlı internetten alacak. Blackberry Q10 sahipleri Vodafone Türkiye'nin iyi 3G teknolojisiyle interneti kullanmanın tadını çıkaracaklar.

BlackBerry Q10'da yer alan BlackBerry Hub özelliğiyle tek bir uygulama üzerinden tüm mobil iletişim görülebilecek. Kullanıcı için önemli olan mesajlar ve iletişim trafiği tek dokunuşla listelenebilecek. BlackBerry Balance ise iş verilerini ve kişisel verileri akıllı bir şekilde ayırmak üzere geliştirilen ve BlackBerry Q10'da hazır sunulan bir teknoloji.

Tek dokunuşla iş profilinden kişisel profile geçmek ve tek telefon içinde iki farklı telefon kullanır gibi hareket etme lüksü mümkün kılınıyor. Bir BlackBerry klasiği olan BlackBerry Messenger, güçlü altyapısıyla fikirleri paylaşmak ve ortak çalışma alanları yaratmak adına mesajlaşma ve video görüşmenin pratikliğini BlackBerry Q10'a getiriyor. BlackBerry Q10'da push e-posta özelliği şirket veya kişisel bütün e-postalara kolay ve kesintisiz erişim sunarken, internet tarayıcısı, ajanda ve BlackBerry Application World gibi işlevleriyle beraber Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara ve MSN gibi iletişim kanallarına en hızlı ve en etkin şekilde bağlanmayı sağlıyor.

Gökhan Öğüt'ün Q10 hakkındaki görüşleri

Gökhan Öğüt'ün Q10 hakkındaki görüşleri

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, BlackBerry Q10 hakkında şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde son teknolojilere eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye geçtiğimiz yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik. 'Vodafone'da ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay' diyoruz. Şimdi de lider akıllı telefon markalarından BlackBerry'nin son cihazı BlackBerry Q10'u Vodafone Red avantajlarıyla abonelerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz.

BlackBerry Q10'u Red tarifeleriyle alanlar, Vodafone Red'in hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanacaklar. BlackBerry Q10'u 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla bir yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve çift taşıyıcılı internet teknolojimizle abonelerimize 81 ilde sunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Okuyucu Yorumları