BlackBerry'den üç yeni Android telefon geliyor!

Geçmişini mumla arayan BlackBerry, üç yeni modelle birlikte Android işletim sistemine yeni bir şans daha tanıyacak!

BlackBerry'den üç yeni Android!

BlackBerry, Android'le çalışan ilk cihazı Priv'in ardından yeni Android modeller üzerinde çalışıyor. Firmanın bu yıl ve gelecek yıl itibariyle toplam üç yeni Android modelini görücüye çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Söz konusu modeller, eğer beklenen başarı yine gelmezse, firmanın Android'le çalışan son modelleri olabilir.

BlackBerry Priv incelemesi... Tıklayın...

Phandroid'de yer alan haberde söz konusu modellerin, Priv'in aksine daha makul fiyatlarla gelebileceği belirtiliyor. BlackBerry'nin bu yeni Android modelleri henüz resmi olarak duyurulmasa da güvenilir sızıntılara imza atan Evan Blass'a göre cihazların isimleri şöyle olacak: Neon, Argon ve Mercury.

Ünlü sızıntı kaynaklarından @evleaks, cihazların bazı özellikleri ve potansiyel fiyat aralığına dair bilgiler de paylaştı. Buna göre, bu yaz piyasaya sürülmesi beklenen BlackBerry Neon 3 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 5.2 inç ekran, dokunmatik klavye ve görece makul bir fiyat etiketiyle geliyor.

Ekim'de beklenen BlackBerry Argon ise 5.5 inç ekran, 32 GB depolama alanı, 4 GB RAM ve bir parmakizi tarayıcısıyla geliyor.

2017'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen BlackBerry Mercury bu üçlü arasında klasik fiziksel klavyeyle gelen tek Android modeli olacak. Mercury'nin diğer özellikleri ise şöyle: 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 3400 mAh batarya kapasitesi.

Okuyucu Yorumları