Blizzard oyuncularına Facebook müjdesi!

Facebook, canlı yayın özelliğini önemli bir isimle yaptığı işbirliği sayesinde genişletiyor!

Facebook'tan önemli ortaklık!

Son dönemde oyuncuların yayın yapması oldukça popüler hale geldi. Bunun için ağırlıklı olarak Twitch kullanılırken, özellikle yine son dönemde canlı yayın konusunda Facebook'un atak yapması da, Twitter'ın Periscope eli karşısında rekabet heyecanını kuvvetlendiriyor. Facebook'tan şimdi bir atak daha görüyoruz: Video oyunları dünyasında oyuncuların gönlüne taht kurmuş şirket Blizzard, Facebook'a geliyor.

Diablo, Starcraft, World of Warcraft gibi ünlü serilerin yapımcısı olan Blizzard, son bombası Overwatch ile de şimdilerde oyuncuları meşgul ediyor. Özellikle World of Warcraft ile oyuncular için ayrı bir yere sahip olan Blizzard, Facebook ile bir anlaşmaya giderek, Facebook üzerinden yayın imkanı verecek. Evet, yani Blizzard oyunlarını oynuyorsanız, artık oyununuzu Facebook üzerindeki arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Bunun için yalnızca Battle.net hesabına sahip olmak yeterli oluyor.

Facebook üzerinden giriş yaptıktan sonra ise, oyununuzu paylaşmaya hazır hale geliyorsunuz. Bu sayede Facebook üzerinden daha geniş kitlelere erişecek olan Blizzard, öte yandan halihazırdaki oyuncularının memnuniyetini de arttırmayı hedefliyor.

Okuyucu Yorumları