Blue, ona da geliyor!

Blue güncellemesi sadece PC'nizdeki Windows 8'e gelmiyor; listede bir Windows daha var!

Blue, ona da geliyor!

Windows 8'in bu yıl içinde çıkması beklenen Blue güncellemesi, işletim sisteminin bankamatik ve benzer sistemlerde kullanılan "embedded" sürümüne de geliyor. Özellikle Windows 8'in kullanım deneyiminden memnun olmayan masaüstü kullanıcılarına yönelik geliştirmeler içermesi beklenen Blue güncellemesinin önizleme sürümünün Haziran ayı sonunda çıkacağı biliniyor.

Microsoft'un Windows Embedded Ürün Müdürü David Wurster'in blogunda yer alan bilgiye göre, şirket Blue güncellmesinde yer alan tüm iyileştirmeleri tüm Windows 8 platformuna uyarlamaya kararlı. Blue güncellemesinin Windows Embedded'a özel ne gibi yenilikler içerdiğinin belirtilmediği açıklamada, ilerleyen haftalarda güncelleme ile ilgili daha fazla bilginin kullanıcılarla paylaşılacağı yer alıyor.

Windows Embedded 8'i geçen Mart ayında piyasaya süren Microsoft, Nisan ayında ise Windows Embedded 8 Industry'yi kurumsal kullanıcılara sunmuştu. Sistemin üçüncü sürümü olan Windows Embedded 8 Industry Enterprise'ın ise Temmuz ayında ortaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları