Bluetooth araç kiti: Parrot EasyDrive

Dünyanın ilk Bluetooth araç kitini üreten ve geniş ürün yelpazesiyle bugün 40 ülkede en çok tercih edilen marka olan Parrot, yeni ürünü EasyDrive trafikte güvenle telefonda konuşup ceza yemek istemeyen sürücülerin imdadına yetişiyor.

Bluetooth araç kiti: Parrot EasyDrive

En gelişmiş Tak&Git Bluetooth araç kiti Parrot EasyDrive sürücülerin beğenisine sunuluyor. Aracın çakmak prizine kolaylıkla takılıp çıkarılabilen EasyDrive araçtan araca da taşınabiliyor.

Parrot Bluetooth Araç Kitleri dünyanın lider otomotiv şirketleri tarafından da tercih ediliyor. Parrot ürünlerini Ford, Volkswagen, Renault, Fiat, Hyundai, Opel, Nissan, Citroen ve Skoda bayilerinde bulabilirsiniz.

Parrot EasyDrive’ı Tak ve Git!

Sürücü, Parrot EasyDrive’ı montaja gerek kalmadan aracın çakmak prizine rahatlıkla takabiliyor, motoru çalıştırıyor ve Parrot EasyDrive konuşmaya hazır hale geliyor. Bluetooth® telefonunuz otomotik olarak EasyDrive’a bağlanıyor ve telefon sürücünün cebinde veya çantasında olsa dahi rahatlıkla gelen çağrılar cevaplanabiliyor ve ses komutlarıyla arama yapılabiliyor. Parrot EasyDrive, küçük hacmi sayesinde rahatlıkla taşınabiliyor ve araçtan araca takılabiliyor.

Elinizi direksiyondan kaldırmadan arama yapma imkanı EasyDrive’da!

EasyDrive’ın ses tanıma ve sesle arama özelliği sayesinde, sürücü bir isim söylüyor ve EasyDrive otomatik olarak numarayı çeviriyor. Sürücü, konuşmak için elini direksiyondan kaldırmak zorunda kalmıyor, böylece olası kazaların önüne geçilebiliyor.

EasyDrive’da sesler çok net!

EasyDrive’ın hoparlörü ses hacmini yükseltiyor ve mükemmel bir akustik sağlıyor. Eşsiz bir ses kalitesi sağlayan EasyDrive, sürücülerin sesi net duymasına imkan veriyor. Kitte bulunan mikrofon sayesinde, sürücü sesini yükseltmeden rahatlıkla konuşuyor. Üstelik ses, kitteki sesli menülerle kitin gelişmiş özellikleri kullanılabiliyor.

Parrot Türkiye Temsilcisi Mobicom Genel Müdürü Mehmet Mahruki, tüm dünyanın bir numaralı tercihi olan Parrot ürünlerini Türk tüketicisi ile tanıştırmaya devam ettiklerini söyledi. Mahruki konuşmasını şöyle sürdürdü: “Parrot EasyDrive çok pratik bir ürün. Çakmak prizine rahatlıkla takılabiliyor ve araçtan araca taşınabiliyor. Sürücüler, araba kullanırken konuşma özgürlüğünü Parrot EasyDrive ile yaşayacaklar.”

İşte EasyDrive’ın pratik ve üstün özellikleri!

• Çakmak girişinde hoparlör
• Ayrı tuş takımı ve mikrofon
• Ses tanıma, sesle arama
• Çağrı bekletme ve tekrar arama özelliği
• Türkçe sesli menü desteği
• Eko giderici, gürültü azaltıcı
• Çoğul kullanıcı, 5 telefon desteği

Okuyucu Yorumları