Bol ödüllü güvenlik devine bir ödül daha

Ödüllere doymayan güvenlik devine prestijli bir ödül de İngiltere'den geldi...

Bol ödüllü güvenlik devi!

Trend Micro, İngiltere'de, 6 aydan kısa bir sürede ikinci kez kanal sektör ödülünü kazandı. Şirket, "MicroScope ACES Yılın Güvenlik Şirketi" ödülüne layık görüldü.

Trend Micro EMEA Başkan Yardımcısı Anthony O'Mara, konu hakkında şunları söylüyor: "Bu ödül, Trend Micro'nun tercih edilen şirket olmak için yürüttüğü odaklı çalışmaların bir sonucudur. Şirket olarak hedefimiz, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin bizimle daha kolay çalışmalarını sağlamaktır. MicroScope ödülü, İngiltere'de yapılan kararlı ekip çalışmalarının tanınması anlamına da geliyor. Bu ekibin başarılı çalışmaları, kanalda ürün yenilikleri yapılmasını ve paranın karşılığının alınmasını sağlıyor."

MicroScope Editörü Simon Quicke ise şunları söylüyor: "Yılın Güvenlik Şirketi ödülü, bu yılın en zor kategorisiydi ve başvuruların standardı çok yüksekti. Trend Micro, elde ettiği başarıdan gurur duymalı; çünkü bu ödül, onların kanal ortaklarına yönelik güçlü taahhüdünü ve adanmış çalışmalarını gösteriyor."

Trend Micro, son 18 ayda, global iş ortağı programını geliştirdi ve yeni ürün geliştirmeye yatırım yaptı. Böylece iş ortaklarına, uygulaması daha kolay olan, bakılacak daha az donanım içeren ve daha düşük bakım maliyetleri getiren ürünler sunabilir hale geldi.

Trend Micro, bulut tabanlı güvenlik teknolojisi Smart Protection Network'ün pazara çıkmasını takiben, iş ortaklarına daha fazla araç sunmaya başladı. Bu araçlar, kanal ortakları tarafından, ağların bant genişliği tüketimini azaltan ve kapsamlı güncel koruma sağlayan çözümler eşliğinde müşterilere sunulabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları