Böyle hastalık görmediniz!

Cep, tablet, bilgisayar sevmeyen insanları gördük... Ama bu talihsiz adamın durumu biraz farklı!

Böyle hastalık görmediniz!

Daha önceleri pek çok kez teknolojinin insan sağlığına ne denli olumsuz etkileri olduğunu duymuşuzdur. Bu tehlikelerin en başında ise cep telefonu vb. cihazların yaydığı radyasyon gelir. Ancak 36 yaşındaki İngilizin hikayesi hepsinden çok farklı.

The Daily Mail'in haberine göre sekiz yıl boyunca bilgisayar teknisyenliği yapan Phil Inkly, şimdilerde neredeyse tüm teknolojik cihazlara karşı duyarlı hale gelmiş. Buna cep telefonu, bilgisayar ve pillerin bile yaydığı radyasyon dahil. Inkly, rahatsızlığını fark ettiği ilk anları şöyle anlatıyor: "Göğsümde ve başımda saplanıcı ağrılar oluyorda ancak başlarda o kadar da ciddi gelmemişti."

Inkly, ağrılarının asıl bir teknoloji üssü olan Aborfield bölgesine taşındığında şiddetlendiğini dile getirdi. "Korkunç derecede burun kanamaları yaşıyordum ve uyumak neredeyse imkansızdı. Neredeyse her şeye karşı hassaslaşmıştım. Wifi, cep telefonu, piller, telefon kulubesi..."

Inkly, elektromanyetik aşırıduyarlılığından muzdarip olduğunu söylüyor. Bu konuda doktorlara danıştıysa da hastalığının tıp dünyasında henüz "gerçek bir sorun" olarak görülmemesinden dolayı pek bir sonuç elde edememiş. Inkly, ağrılarından bir nebze kurtulabilmek için artık koruluk bir alanda karavanda yaşıyor.

Okuyucu Yorumları