Böylesini daha önce hiç görmemiştik!

Birden fazla iş yapabilen hepsi bir arada cihazları daha önce gördük ama böylesini hiç görmemiştik!

Göründüğü gibi değil!

Kullandığımız bilgisayarlar genelde tek başlarına pek bir anlam ifade etmiyorlar. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesiyse şüphesiz bilgisayarları oyundan daha çok, çıktı almak ve dosya taramak için kullanıyor olmamız.

The Document Extractor isimli cihaz konu hakkında bize fazlasıyla yardımcı olmak için geliştirildi. Tasarımını Min Choe'nun yaptığı konsept cihaz; yazıcı, tarayıcı ve monitör fonksiyonlarını bir arada kullanıcıya sunuyor.

Dokunmatik bir ekrana sahip olan Document Extractor, istediğimiz sayfayı monitörün içerisinde bulunan yazıcı sayesinde anında çıktı olarak bize ulaştırabiliyor. Benzeri bir şekilde dokunmatik ekran yardımıyla seçtiğimiz bölgenin anında taramasını yapan cihaz, kullanıcılara inanılmaz bir kolaylık sağlıyor.

Sadece yer konusunda kullanıcılara rahatlık sağlamakla kalmayan Document Extractor, aynı zamanda da zaman ve kaynak tasarrufu yapmamızı da sağlıyor. Ama bunun şimdilik sadece bir konsept olduğunu da tekrar hatırlatalım. Umarıs Document Extractor, yakın zamanda gerçeğe dönüşebilir...

Okuyucu Yorumları