Bu 8 Oyun, Önümüzdeki Günlere Damga Vuracak!

Önümüzdeki günlere kesinlikle damgasını vurmasını beklediğimiz, etkileyici 8 oyunu seçtik!

Bu oyunlar çok konuşulacak

E3 2019 öncesinde Los Angeles'ta yapılan PC Gaming Show 2019, efsane olmaya aday tanıtımlara sahne oldu. Etkinlikten seçtiğimiz 8 oyunu aşağıda sıraladık.

Evil Genius 2: World Domination

Evil Genius'un gerçek anlamda devamı olacak olan oyunun videosu, oyun içerisinden değil. Ancak oyunun eğlenceyi ve renkliliği koruyacağı anlaşılıyor.

Chivalry 2

İlk olarak Epic Games Store'da 2020'nin başında yayınlanacak olan Chivalry 2, sevdiğiniz ortaçağ filmlerindeki savaş sahneleri birinci kişiden kontrol etmenizi sağlayacak.

Midnight Ghost Hunt

Midnight Ghost Hunt'ta hayalet avcılarını veya hayaletleri kontrol ediyorsunuz. Hayaletleri seçerseniz, amacınız dövüşmek yerine gece yarısına saklanmak oluyor. Bunun ardından hayaletler ek güç kazanıyor ve hayalet izi süren dedektiflere saldırabiliyor.

Remnant: From the Ashes

Canavarlara karşı savaşacağınız bu co-op aksiyon oyununda çok kez yenilip ölmeye alışacaksınız. 20 Ağustos'ta çıkacak oyun için 16 Ağustos'ta "VIP" erişimi sunulacak.

Shenmue 3

En önemli Dreamcast oyunlarından biri olan Shenmue, sonunda üçüncü oyunuyla geri dönüyor. 19 Kasım 2019'da yayınlanacak olan Shenmue 3, eski görünen 3B grafikleriyle etkilemese bile, dövüş sanatları ve hikayesiyle sizi saracak.

Borderlands 3

RPG ile FPS türünü bir araya getiren Borderlands 3, 13 Eylül'de PC'ye gelecek. Level sınırı 50'ye yükseltilen oyunda el bombalarında da yenilikler var.

Maneater

Tripwire Interactive'e göre Maneater, "Grand Theft Auto'nun köpek balığı sürümü". Önüne çıkan her şeyi yiyen bir köpek balığını kontrol etmek bir çılgınlık, ancak büyüme ve gelişim gibi faktörleri de düşünmeniz gerekecek.

Baldur's Gate 3

PC Gaming Show, geçen hafta ilk kez gördüğümüz Baldur's Gate 3 hakkında yeni bilgiler edinmemizi sağladı. Oyunun Kasım 2019'da çıkacağı söyleniyor ancak tam bir gün verilmiyor.

Okuyucu Yorumları