Bu Açıklama, Bitcoin'in Kaderini Değiştirecek Kadar Etkili Olabilir!

Son zamanlarda zor bir dönemden geçen Bitcoin'in kaderini değiştirecek açıklama: Twitter CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin merkezli yeni bir oluşum için çalıştıklarını resmi olarak doğruladı...

Bitcoin için büyük sürpriz!

Son zamanlarda zor bir süreçten geçen Bitcoin'in kaderini değiştirmeye aday yeni bir açıklama geldi. Ama bu kez açıklamanın altında Elon Musk gibi bilindik bir ismin değil, sürpriz bir ismin imzası var. Twitter CEO'su Jack Dorsey, merkezinde Bitcoin'in olacağı yeni bir platform kurmak için kolları sıvadıklarını açıkladı.

Jack Dorsey, Twitter'da yaptığı açıklama ile şirketi Square'in açık geliştirici platformu oluşturmaya odaklanan yeni bir işletme kurmakta olduğunu söyledi. Dorsey, oluşumun temel odak noktasının Bitcoin olacağını belirtti. Oluşumun ismi ise TBD olacak. Jack Dorsey'nin açıklamasına göre TBD tamamen açık kaynak temeline oturtulmuş bir yapı olacak. Ayrıca Dorsey'in, Twitter profiline Bitcoin ibaresini eklemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Jack Dorsey, 2018 yılında önümüzdeki 10 yıl içinde dijital para birimlerinin egemen olacağını düşündüğünü açıklamıştı. The Times'a verdiği röportajda "en sonunda Dünya tek bir para birimine sahip olacak, internet tek bir para birimine sahip olacak" cümlelerini kurmuştu ve "bu para biriminin bitcoin olacağına inandığını" söylemişti.

Okuyucu Yorumları