Bu Android uygulaması artık ücretsiz

Tomtom'un trafik sıkışıklığını gösteren bu Android uygulaması, artık ücretsiz indirilebiliyor!

Trafiği görmek artık bedava!

TomTom (TOM2) bugün Türkiye'de yeni GO Mobile uygulamasını tanıttı. Artık Türkiye'deki kullanıcılar TomTom'un trafik sıkışıklığını gösteren ve EDS uyarısı veren navigasyon hizmetini Android yazılıma sahip telefonlarıyla ücretsiz olarak kullanabilecek. Hiçbir ücret ödemeden her ay 75 km'lik ücretsiz kullanım hakkı sunulurken, isteyenler 41.99 TL'ye 1 yıl boyunca sınırsız kilometreye yükseltebilecek.

Tüm dünyada kullanılacak

Ödüllü TomTom GO serisi ile aynı kullanıcı arayüzüne sahip olan bu mobil uygulama, sürücülerin her gün hedeflerine daha hızlı ulaşmalarına yardımcı olacak. Yeni uygulama küresel harita lisansı özelliği taşırken Türk kullanıcılar da bir ağ bağlantısı olmasa bile bu uygulamayı tüm dünyada kullanabilecekler.

Trafik sıkışıklığından kaçmak mümkün

TomTom Tüketici Birimi Genel Müdürü Corinne Vigreux konuyla ilgili şunları söyledi: "Android için TomTom GO Mobile uygulaması, akıllı telefonlarında TomTom'u en iyi şekilde deneyimlemek isteyen sürücüler için geliştirildi. Mobil çözümlerimizi, her sürücünün TomTom Trafik ile navigasyon deneyimi yaşama şansına sahip olması için tamamen yeniden tanımladık. Artık tüm Android sahipleri trafik sıkışıklığından kaçabilir ve ulaşmak istedikleri yere daha hızlı varabilirler.''

Detaylı özellikler ve mevcut haritalar için lütfen buraya tıklayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları