Bu araçla Facebook'u masaüstünüze taşıyın!

Facebook'u web tarayıcınız üzerinden değil de masaüstünüzden kullanmaya ne dersiniz? O halde buyrun!

İşte bambaşka bir Facebook!

Bir çoğumuz, Facebook'ta inanılmaz derecede çok zaman geçiriyoruz. Arkadaşlarımızın neyi beğenip beğenmediğini, son etkinlikleri ve haberleri, durum güncellemelerini ve fotoğrafları takip etmenin yanında sitede oynanabilen oyunlar ve sayfalar da zamanımızın büyük bir bölümünü alıp götürüyor.

Genellikle web tarayıcımız üzerinden kullandığımz Facebook'un masaüstünden kullanbileceğimiz bir alternatifi ise pek yok. Ancak bu yazımızda size FlipToast adındaki iyi bir Facebook masaüstü uygulamasını tanıtımak istiyoruz.

FlipToast, Windows ve Mac işletim sistemlerinde kullanılabilen bir masaüstü istemcisi. Mevcut diğer istemcilerin tersine, FlipToast sohbet, canlı uyarılar gibi gerekli Facebook öğelerini de sunuyor. Facebook profilinizde olup biten her şey hakkında gerçek zamanlı olarak uyarı alıyorsunuz.

Aracın sundukları ve indirme bağlantısı burada...

Aracın sundukları ve indirme bağlantısı burada...

Araç ile fotoğraf paylaşmak ise oldukça kolay. Tüm yapmanız gereken fotoğrafı araca sürüklemek ve albüm bilgilerini doldurmak. Aracı yükledikten sonra sistem çubuğunuza yerleşiyor ve buradan yan çubuğu çağırmak, durumunuzu güncellemek gibi birçok seçeneğe erişmeniz mümkün oluyor.

Kısacası FlipToast, zamanının büyük kısmını Facebook'ta geçirenleri tarayıcıya hapsolmaktan kurtaran, başarılı bir araç. Siz de masaüstünüde Facebook keyfi yaşamak isterseniz, bu araca mutlaka bir şans vermenizi öneriyoruz...

İndirin: Fliptoast (Windows, Mac)

Okuyucu Yorumları