Bu araçlar ile RapidShare'den tam verim alın!

CHIP Online, RapidShare'in verimliliğini artıran 3 dosya indirme aracını bir araya getirdi.

RapidShare araçları

Yedekleme ve paylaşım dendiğinde artık akla ilk gelen platformarın, günümüzde oldukça yaygınlaşan ve hemen her bilgisayar kullanıcısının başvurduğu dosya sunucuları olduğu söylenebilir.

Bu plaformların şüphesiz en önde gelen isimlerinden biri olan RapidShare, milyonlarca kullanıcıya verilerini yedekleme ve verilerini dünya genelinde milyonlarca kullanıcıyla paylaşmaya olanak sağlıyor. Hal böyle olunca RapidShare için geliştirilen bir takım araçlara da rastlıyoruz.

RapidShare'in can sıkıcı bazı sınırlamalarını ortadan kaldıran ve kullanımını oldukça pratik bir hale getiren RapidShare Download yöneticileri ile siz de artık RapidShare'den daha verimli bir şekilde faydalanabileceksiniz.

Bu yazımızda, birbirinden iyi ve kullanışlı 3 farklı RapidShare İndirme Yöneticisi'ni mercek altına alıyoruz.

RapGet

RapGet

RapGet, RapidShare Download Manager araçlarının önde gelen isimlerinden biri. Birden fazla dosyayı aynı anda indirebildiğiniz RapGet'te bu fonksiyonu kullanabilmek için elbette RapidShare'den edindiğiniz bir Premium hesabınızın olması gerekiyor.

Ancak Premium hesabınız yoksa ve RapidShare'den ücretsiz olarak faydalanıyorsanız, bu taktirde eş zamanlı olarak sadece bir dosyayı sisteminize indirebilmeniz mümkün. Bir dosyanın indirilmesiyle birlikte diğer dosyanın indirilme işlemine geçilirken de belirli bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kısacası RapidShare bağlantılarınızı bu araca iletmek dışında yapabileceğiniz tek şey, aracın RapidShare'den istediğiniz dosyaları indirmesini seyretmek. Buna ek olarak RapGet'in RapidShare dışında MegaUpload ve Box.net gibi yaklaşık 60 kadar farklı dosya sunucusunu da desteklediğini hatırlatalım.

Download: RapGet

RapidHarvest

RapidHarvest

RapidShare'in bir diğer alternatif indirme yöneticisi de RapidHarvest adını taşıyor. File>Import ile alınan adresler anında indirilmeye başlanıyor.

RapidShare sunucusunu sık sık kullananlara hitap eden araç, RapidShare'den istediğiniz dosyaları sorunsuz bir şekilde sisteminize indirmenize yardım ediyor ve pratikte bir önceki sayfamızda bahsettiğimiz RapGet ile aynı işleve sahip.

Download: RapidHarvest

Rapidme

Rapidme

Bir RapidShare indirme aracında olması gereken bütün işlevleri tek çatı altında toplayan Rapidme ile RapidShare, Megaupload ve Sendfile.com adreslerine bağlı olan link'leri kolayca paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanında Rapidme ile bu sunucularda arama yapabilir ve bu aramanın sonuçlarında yer alan link'leri aracınıza ekleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz bir yazılım olan Rapidme'nin tek negatif yanı penceresinin çok ufak bir bölümünü kaplayan reklam banner'ı denilebilir.

Download: Rapidme

Okuyucu Yorumları