Bu araştırma da Apple dedi!

Bu araştırma, aslında bildiğimiz bir Apple gerçeğini bize bir kez daha hatırlatıyor!

Bir Apple gerçeği...

Küçük yaşlarda kullandığımız teknolojik cihazlar denildiği zaman sizin aklınıza ne geliyor bilemeyiz ama 2000 sonrasında doğmuş olan çocuklar için bambaşka bir dünya olduğu kesin.

Çok ufak yaşlarda başlayan teknoloji kullanımını yakından izleyen "Piper Jaffray" isimli bir analiz firması, yaptığı anket ile iPhone kullanımının girerek arttığını gözler önüne serdi. Doğrudan genç yaştakileri hedefleyen araştırmaya toplam 7.700 genç katıldı. Ortaya çıkan sonuca göreyse iPhone sahibi olan genç sayısı geçen yılın sonbahar dönemine göre yüzde 23'den, yüzde 40'a çıkmış durumda.

Analizi yürüten Gene Muster ve Douglas Clinton, genç neslin iPhone'ları bu kadar çok sevmesinin, Apple'ın onlar üzerinde mükemmel bir etkisi olmasına bağlıyor. İkili, Arada geçen sürede yeni bir iPhone çıkmamasına rağmen satışların bu denli artmış olmasının Apple'ın bu kitleye hakim olduğunun göstergesi olduğunu yayınladıkları raporda kaleme aldılar.

Araştırmada ortaya çıkan bir diğer sonuç: Geçen yıl aynı yaş grubunun yüzde 29'u tablet bilgisayarlar sahibiyken, bu yıl itibariyle oran yüzde 44'e çıkmış durumda. Kullanılan tablet bilgisayarlarınsa yüzde 72'si ise iPad...

Okuyucu Yorumları