Bu bedava araçla programları kaybedin

Çok fazla pencere mi açık? Yoksa oyun oynarken patron mu geldi? Bu bedava araç tüm sorunları çözecek

Çalışan programları uçurun!

Hepimiz en az bir kez bilgisayar başında sayısız açık uygulama penceresi nedeniyle aradığımızı bulmakta zorlanmışsızdır. Ya da başkalarının görmesini istediğimiz bir pencere karşımızdayken bir anda hızlı bir şekilde o pencerenin gözden kaybolmasını istemişizdir. Bu tip durumlar için ufak ve ücretsiz bir yardımcınız var: OuttaSight...

OuttaSight oldukça basit bir ara yüze ve son derece temel seçeneklere sahip ufak bir program. Uygulamayı çalıştırdığınızda ilk yapmanız gereken tuş atamalarını tanımlamak. Böylece tek bir pencereyi veya aynı anda tüm pencereleri gözden kaybedecek tuş kombinasyonlarını belirleyebilirsiniz. Bu noktada ayrıca eğer tercih ederseniz uygulamaları görev çubuğuna indirme veya iz kalmayacak şekilde gizleme imkanınız da bulunuyor.

Eğer virüs taraması veya disk birleştirme gibi işlemleri yapan ve görmeniz gerekmediğini düşündüğünüz programlar varsa bunları da "Auto-Hide" seçeneğinden belirleyebilir ve böylece çalışmaya başladıkları anda, daha siz bile görmeden ortadan kaldırabilirsiniz.

Programı şu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları