Bu cebin sahiplerine 50GB bedava depolama!

Bu serideki cep telefonuna sahip olan herkes, ömür boyu 50GB depolama alanına ücretsiz sahip olacak!

Cep devinden bedava 50GB!

Sony Ericsson, Box.net işbirliği ile Xperia akıllı telefon kullanıcılarına internetten ücretsiz depolama hizmeti sunuyor. İnternet üzerinden 50 GB depolama ve sınırsız dosya paylaşımı imkanı tanıyan kampanyaya 2012 sonuna kadar katılan Xperia kullanıcıları bu hizmeti ömür boyu ücretsiz kullanabilecekler.

Sunulan ücretsiz internet depolama hizmeti; Xperia kullanıcılarının telefondaki müzik, resim, video dosyalarıyla diğer belgeleri internete yükleyerek dünyanın neresinde olursa olsun paylaşabilmelerini sağlıyor. Xperia kullanıcıları internete yüklenen bu dosyalara dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve Box.net uygulamasını destekleyen tüm akıllı televizyonlarla (Smart TV) istediği zaman, istediği yerden ulaşabilecek.

Anıları sonsuza kadar saklama fırsatı Xperia'da

Kullanıcıların doğum günlerinden tatillere ve iş seyahatlerine kadar hayatın en önemli anlarını özelleştiren fotoğraf ile videoları internette sonsuza kadar saklamasına ve paylaşmasına izin veren yeni Sony Ericsson internet depolama hizmeti X10'la başlayan Xperia serisi tüm akıllı telefonlarda sunuluyor.

Sony Ericsson Xperia kullanıcılarının bu hizmetten ömür boyu ücretsiz yararlanmak için 2012 sonuna kadar Android Market'ten "Box for Android" uygulamasını telefonlarına indirip Box hesabına giriş yapmaları yeterli olacak.

50 GB depolama alanı, yaklaşık 50 bin belge, fotoğraf ve sunumun saklanmasına izin veriyor ve böylece standart bir kullanıcının tüm depolama ihtiyacını karşılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları