Bu cep çok pahalı; bir o kadar da yeteneksiz

Bu cebin adı çok heybetli, kasası F1 pistinden çıkmış gibi, fiyatı da yüksek... Peki ama özellikler?

Çok pahalı ve çok yeteneksiz

Gresso Grand Monaco F1 yarış dünyasından fırlama bir telefon. Kullanılan nadide materyaller bir cep telefonu için şaşkınlık veriyor: titanyum süper alaşım, ileri teknoloji seramik ve karbon fiber!

Fiyatının karşılığında alınabilecek en ileri teknoloji kasalardan birini sunuyor. Kasadaki özellikler dikkat çekiyor çekmesine ama telefonun kendisinin neredeyse hiçbir özelliği yok. Telefonun 3G desteği bulunmuyor, ancak EDGE ve 2MP kameraya sahip. Yurt dışında 50-60 dolara satılan telefonlarla aynı özelliklere sahip. Ülkemizde ise 100 lira altı telefonlarda bile daha fazla özellik olabiliyor. İnternet tarayıcı ve dokunmatik ekran gibi özellikleri zaten hiç aramayın.

N97 ve iPhone 3GS gibi iki amiral gemisi bir yana, HTC ve Samsung'dan müthiş dokunmatiklerin çıktığı, cep telefonlarındaki işlemcilerin 1Ghz hızlara ulaştığı bu devirde 2100 dolarlık bu telefon oldukça şaşırtıcı.

Gresso Grand Monaco sonuç itibariyle telefonun hiçbir gelişmiş özelliğini kullanmayan ve istemeyen, ancak F1 pistlerinden fırlama, şık bir kasaya sahip olmayı arzu eden zenginlere hitap ediyor.

Okuyucu Yorumları