Bu Galaxy S8'e ne dersiniz?

Hayır, Galaxy S8 sızmadı; ama bu videodaki Galaxy S8 sizi de heyecanlandıracak!

Bu Galaxy S8'e ne dersiniz?

Merakla beklenen yeni akıllı telefon modelleri için yapılan incelemelerin yanında bu cihazlar henüz piyasaya sürülmeden yapılan tahminler de teknoloji medyasının çok önemli bir parçası. Yeni cihazların neye benzeyeceği ve hangi özelliklere sahip olacağına dair tahminler genellikle bazı konsept tasarımları da içeriyor.

Fakat TechRadar'ın bu görsel tahmin açısından Samsung Galaxy S8 için çıtayı gerçekten yükselttiğini kabul etmek lazım. Zira site saatler süren bir mesainin ardından Galaxy S8'de olacağını tahmin ettiği özellikler üzerinden cihazın nasıl görüneceğine dair etkileyici bir konsept video hazırladı.

Mevcut Galaxy modellerinin en iyi taraflarını alan ve bunu diğer cihazların en iyi özellikleriyle karıştıran editörler Galaxy S8 için etkileyici bir video ortaya çıkardılar.

Hayali cihazın en alt ve en üstte yer alan hoparlörleri bir konum haritalandırma özelliği sayesinde gerçek bir 3D deneyimi yaratabiliyor. Çift kamera da birbirinden bağımsız olarak çalışabiliyor ve böylece her zaman en ideal kareyi yakalayabiliyor. Cihazın tasarımındaki en dikkat çekici taraf ise çerçevesiz bir ekran.

Galaxy S8'in gerçek özellik ve tasarımının bu tahminlerle ne kadar örtüşeceğini ise zaman gösterecek.

Bu Galaxy S8'e ne dersiniz?

Bu Galaxy S8'e ne dersiniz?
Okuyucu Yorumları