Bu iPhone 7 Kılıfında Android'li Bir Telefon Var!

iPhone 7 için geliştirilen bu kılıfta diğerlerinde hiç olmayan bir şey var: Android işletim sistemi!

Android'li iPhone 7 kılıfı!

iPhone 7 pahalı bir cihaz, bu yüzden onu bir kılıfla düşürmelere ve çiziklere karşı korumak, iyi bir fikir. Kickstarter'da çıkan yeni bir iPhone 7 kılıfı ise eşsiz bir fikre sahip. Eye, üzerinde Android Nougat'lı bir telefon barındırıyor.

Yanlış duymadınız, şu an prototip aşamasında olan kılıf gerçekten de üzerinde 5 inç'lik Android Nougat'lı bir telefonla geliyor. iPhone'unuzu korumakla yetinmeyen kılıf, 1080p AMOLED ekrana ve 2800mAh pile sahip. Kılıfın kendine has bazı yetenekleri de var. Örneğin kamera önizleme ekranını yansıtarak iPhone'un arka kamerasıyla selfie çekmenize izin veriyor. Qi kablosuz şarj desteği ve 3,5mm kulaklık girişi sunan kılıf, iPhone 7'de olmayan bu özellikleri de size sunuyor.

Bu iPhone 7 Kılıfında Android'li Bir Telefon Var!

Bu özelllikler elbette kılıftaki Android'li telefonu da destekliyor. Kılıfın diğer özellikleri arasında çift SIM slotu ve microSD slotu var.

Bu iPhone 7 Kılıfında Android'li Bir Telefon Var!

Kılıf dünyanın en ince kılıfı değil ve prototipten alınan görüntülerde ekran kalitesi, kafalarda soru işaretleri oluşturabilir. Yine de 189 dolarlık çıkış fiyatı, vereceğiniz paraya değebileceğini gösteriyor.

Okuyucu Yorumları