Bu kez hacker'lar hack'lendi!

Son dönemde ortalığı kasıp kavuran hacker grubu LulzSec de sonunda hack'lendi!

Hacker'lar da hack'lenir!

Hacker'lar için hayat kolay değil. Bir yandan seçtikleri yüksek risk içeren kurumların sitelerine saldırıyorlar, diğer yandan da kendilerini korumaya çalışıyorlar. Buna bir de hacker'ların iç hesaplaşmaları girince işler daha da karışıyor.

İşte daha önce CIA'ın web sitesine saldırmasıyla gündeme gelen LulzSec adlı hacker grubunun web sitesi bu kez başka bir hacker grubu tarafından saldırıya uğradı. Avustralya'lı ABC kanalının internet sitesinin verdiği bilgiye göre LulzSec hacker grubunun web sitesini ele geçiren grubun adı TeamPoison. Üstelik iddialara göre hacker grubu sadece siteyi hack ederek, içerisine kendi hazırladıkları bir sayfayı yerleştirmekle kalmadılar, aynı zamanda LulzSec'in yüzlerce üyesine ait IP adresleri, adresler, fotoğraflar, telefon numaraları ve şifreleri de ele geçirdiler. Henüz LulzSec konuyla ilgili bir açıklama yapmadı ve TeamPoison da elde ettiğini iddia ettiği gizli bilgilerden herhangi birini yayınlamadı.

Bu sırada ABC'nin haberine göre LulzSec yakın zamanda Deus Ex oyununu hack eden kişiyi FBI'ya ihbar etmiş. TeamPoison'ın LulzSec'e saldırmasının sebebinin bu olabileceği söyleniyor.

Okuyucu Yorumları