Bu makine suda da çekebiliyor!

Samsung'un bu ürünü tam da yaz ayları ve tatil için tasarlamış. İşte fiyatı ve özellikleri...

Suda da çekebiliyor!

Samsung'un 3 metreye kadar su geçirmeyen yeni fotoğraf makinesi WP10, su altında ve karada gösterdiği maksimum performans ile anı yakalamanın sınırlarını ortadan kaldırıyor. Fotoğrafın yanı sıra HD kalitesinde video da çekebilen Samsung WP10 ile fotoğraf makinenize zarar gelme endişesi taşımadan her türlü havada ve ortamda çekim yapabilmenin rahatlığını yaşatıyor. Ayrıca, Samsung WP10'un 12.2 megapiksel CCD ve güçlü optik zum lensleri sayesinde uzak mesafelerden bile daha fazla detay ve daha canlı renkler elde etmeye imkan tanıyor.

Samsung Elektronic Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, yeni ürünle ilgili olarak "Ürün yelpazemizi yenileme ve dijital görüntü çözümleri geliştirme konusunda yenilikçi olmaya devam ediyoruz. En zorlu çekim koşullarında bile rahatlıkla kullanılabilecek yeni Samsung WP10 ile tüketicilerimize güvenebilecekleri bir ürün vaat ediyoruz" dedi.

20 mm kalınlığında ve 2.7 inç TFT LCD ekrana sahip olan Samsung WP10, 5X optik zum ve dijital görüntü sabitleyici ''Smart Auto'' özelliklerine de sahip. Samsung WP10'un su altı modu (Aqua Mode), az ışıklı ortamlarda dahi yüksek çekim performansı göstererek net ve aydınlık görüntüler elde etmeyi sağlıyor. Samsung WP10 ile ailenizi ve arkadaşlarınızı havuzda, okulda, balık tutarken, kayak yaparken ya da su altını keşfederken fotoğraflayıp, değerli anlarınızı sonsuzlaştırmak mümkün.

İşte özellikleri ve fiyatı

İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung WP10'un tavsiye edilen satış fiyatı 449TL.

Samsung WP10 Ürün Özellikleri
- Su geçirmez (3M)
- 12Megapiksel 1/2.3" CCD sensor
- 5x optic
- 2.7" 230K Akıllı TFT LCD Ekran
- Gelişmiş Dijital Görüntü Sabitleyici
- 720p @30fps H.264 Video Kaydı
- Akıllı oto çekim (fotoğraf ve video)
- Akıllı Albüm, kusursuz portre çekim sistemi, yüz tanıma, güzellik çekimi, göz kırpma dedektörü, gülümseme çekimi, kırmızı göz düzeltme,
- Kolay menü için akıllı tuş
- Gelişmiş filter (Lens ve renk etkisi)
- Renkler: mavi, kırmızı, sarı, siyah
- 95.8 X 62 X 19.9mm

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları