Bu modemlerinde her işlev bir arada!

Aztech'in yeni modemleri, birçok özelliği tek bir cihaz üzerine toplamayı başarıyor!

Hepsi bir arada modem!

Aztech 5008EN; 300Mbps kablosuz hızda iletişim, çoklu giriş ve çıkışları (MIMO) destekleyen gelişmiş ağ geçididir. Ayrıca WiFi hızlı kurulum düğmesi sadece birkaç saniye içinde güvenli bir ağ ile bağlamanıza yardımcı olur. Kötü niyetli bilgisayar korsanlarına karşı güvenliği sağlamak için çoklu oturum, VPN Pass-ve DMZ desteği ile evden çalışanlar için ilave AES/WEP/WPA/WPA2 based encryption/MAC Address Filtreleme gibi destekler sağlar. Dinamik DNS sunucusu seçimleri sayesinde kullanıcıları web veya farklı alan adları ile FTP sunucu barındırmasına esneklik verir. ADSL2 + Kablosuz LAN 802.11b/g/n Gelişmiş 4 Port Çevirmeli Ağ Geçidi tamamen ADSL, ADSL2 ve ADSL2 uyumlu ITUstandartlarına uygun. Son WiFi standardı 802.11n Draft 2.0 Spec destekler.

Çok kullanıcılı için işlevsellik paylaşımı yönlendirmede, 4 port 10/100 AutoMDI / MDIX QoS desteği, yüksek hızlı geri IEEE802.11n ile 300 Mbps Kablosuz LAN erişim noktası için uyumluluk 802.11b / g/n ve USB ek nüfus seçeneği ağ depolama eki için 2,0 ana yönetilebilir, switch veya yazıcı uyumluğu gösterir. Çoklu Port desteği ile hızlı Ethernet bağlantısını birçok kullanıcı ile paylaşırken, uygulama sırasında aynı anda güvenliğin sağlanmasına da izin verir. Türkçe dil desteği sayesinde çok kolay kurulabilen bu ürün aynı zamanda WPS butonu sayesinde WPS destekli diğer ürünlerde tek tuş üzerinden eşleşebilir.

Aztech 5001EN modeli; 150Mbps kablosuz hızda iletişim, çoklu giriş ve çıkışları (MIMO) destekleyen gelişmiş ağ geçididir. WiFi hızlı kurulum düğmesi sadece birkaç saniye içinde güvenli bir ağ ile bağlamanıza yardımcı olur. Çok kullanıcılı için işlevsellik paylaşımı Yönlendirmede ise, 1 port 10/100 AutoMDI / MDIX QoS desteği, yüksek hızlı geri IEEE802.11n ile 150 Mbps Kablosuz LAN erişim noktası için uyumluluk gösterir. Kötü niyetli bilgisayar korsanlarına karşı güvenliği sağlamak için çoklu oturum, VPN Pass-ve DMZ desteği ile evden çalışanlar için ilave AES/WEP/WPA/WPA2 based encryption/MAC Address Filtreleme gibi destekler sağlar. Dinamik DNS sunucusu seçimleri sayesinde kullanıcıları web veya farklı alan adları ile FTP sunucu barındırmasına esneklik verir. ADSL2 + Kablosuz LAN 802.11b/g/n Gelişmiş 1 Port Çevirmeli Ağ Geçidi tamamen ADSL, ADSL2 ve ADSL2 uyumlu ITU standartlarına uygun. Aztech 5001EN son WiFi standardı 802.11n Draft 2.0 Spec destekler. Türkçe dil desteği sayesinde çok kolay kurulabilen bu ürün aynı zamanda WPS butonu sayesinde WPS destekli diğer ürünlerde tek tuş üzerinden eşleşebilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları