Bu monitör gerçek eğlence için tasarlandı...

Monitör, televizyon, subwoofer ve fazlası: M80, tüm bunları tek bir üründe birleştiriyor...

Monitör değil, başka bir şey!

LED görüntü kalitesini ve gelmiş geçmiş en üstün monitör ses özelliklerini barındıran LG M80 Monitör-TV serisi, ev eğlencesi ile bilgisayar keyfini tek bir üründe buluşturuyor.

Tüketici elektroniği ürünlerinde dünya liderliğini üstlenen ve geliştirdiği ürün ve çözümlerle birçok "ilk"e imza atan LG'nin geliştirdiği yeni M80 serisi, dahili woofer hoparlörüyle öne çıkan ilk ve tek monitör tv olma özelliğiyle evinizdeki eğlence anlayışına yepyeni bir deneyim katıyor.

"Her geçen gün daha fazla sayıda kullanıcı, dijital içerikleri evlerindeki teknolojik cihazlarda seyredip dinlemek istiyor. M80 monitörler, dahili woofer hoparlörünün yanı sıra, USB tak-çalıştır özelliğiyle, müşterilerin gereksinimlerini tek bir ürünle eksiksiz bir biçimde karşılayacak." diyen LG İş Çözümleri İş Birimi Başkan Yardımcısı Brian Kwon, sözlerine şöyle devam etti; "M80 serisinin çok üstün ses özellikleri ve çok çeşitli eğlence seçenekleri, tüketiciler için monitör televizyonlara yönelik yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor."

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Seyret, Dinle, Çalış, Oyna

Seyret, Dinle, Çalış, Oyna

"Sınırsız güç" kavramı çerçevesinde tasarlanmış olan yeni M80, televizyon programları, müzik ve çok çeşitli diğer eğlence seçeneklerinin hepsini bir arada sunabilecek şekilde donatıldı. Serinin en üstün modeli olan M80DF, gelmiş geçmiş en büyük surround X ses sistemini sağlamak üzere, dahili bir woofer hoparlörü içeren ilk monitör televizyon olma özelliğini taşıyor. LG'nin M80 monitörlerinde aynı zamanda, mega kontrast oranıyla kullanıcıların FULL HD içerikleri en yüksek kalitede seyredebilmesine olanak tanıyor.

M80, video oyunları ve DVD'ler için ideal bir platform sağlarken, aynı anda video kamera ve dijital fotoğraf makinesi gibi diğer dijital cihazlara da kolaylıkla bağlanabiliyor.

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Monitör Tasarımında Yepyeni Bir Aşama

Monitör Tasarımında Yepyeni Bir Aşama

Yeni M80 Serisi, tüketicilere neredeyse her mekana mükemmel bir biçimde uyum sağlayabilen ince dış çerçevesi ve 16.5 mm derinliğiyle zarif ve şık bir monitör tv olarak ön plana çıkıyor.

LED'de Öncü
Tıpkı LG'nin diğer tüm monitörleri gibi son derece çevreci olan M80, civa ve halojen içermediği gibi, doğaya zararlı materyal kullanımını minimuma indiriyor.. Üstelik enerji tasarrufu özellikleri, M80 serisinin piyasanın en tasarruflu monitörleri arasında yer almasını sağlıyor.

DTV'ye yönelik giderek artan talebi karşılamak üzere geliştirilen M80, LG'nin LED monitör teknolojisinde öncü rolünü desteklerken, bilgisayar monitörlerinden beklenen tüm fonksiyonları başarıyla sağlıyor..

Yeni M80, Temmuz ayı itibariyle tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak...

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Teknik Özellikler

M80 serisindeki monitörlerin teknik özelliklerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz:

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Teknik Özellikler

A D V E R T O R I A L