Bu monitör "sınırları" kaldırıyor

Acer H257HU monitörle "sınırsız" görüntüleme deneyimine hazır olun!

Sınırları kaldıran monitör!

H257HU monitör fütürist metalik fırçalanmış yuvarlak çerçeve ayağıyla diğer monitörlerden ayrışıyor. Üstelik parlak ve ışık saçan gümüş rengi çizgisi kenarının daha yumuşak ve ince görünmesini sağlıyor ve yumuşak bir dokunuş katıyor. Alüminyum ön çıkıntısı ve orta çerçevesi son derece inceyken, parlak siyah arka çıkıntısı sade bir görünüme sahip. Dahası, Zero Frame tasarımı ve IPS teknolojisi görüntüleme alanını arttırarak çoklu monitör kurulumlarında ve geniş görüntüleme açılarıyla daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunuyor. WQHD (2560x1440) çözünürlük, 100,000,000:1 kontrast oranı ve 4 ms hızlı yanıtlama süresi, kullanıcıların aksiyon dolu film ve oyunların keyfini çıkarabilmelerine olanak tanıyor.

H257HU monitör,TrueHarmony teknolojisi ve DTS™ surround ses sistemiyle mükemmel ses özelliklerine de sahip. Acer TrueHarmony, iyileştirilmiş bas, minimum bozulma ve çok boyutlu ses sunmasının yanı sıra, özelleştirilmiş dengeleyicisi filmlerin hayat kazanması, şarkılarda daha fazla derinlik ve oyunların daha etkileyici olmasını garanti etmek için frekans dengesini optimize ediyor. DTS™ ses sistemi monitörün arkasında konumlandırılmış birinci sınıf hoparlörler aracılığıyla dikkat çekici bir ses akışı yaratıyor.

H257HU monitor, bant aralığını önemli ölçüde 18Gbps'e kadar yükselten bir HDMI 2.0 bağlantı noktasına sahiptir ve daha iyi bir görüntü ve ses deneyimi için gerekli geliştirmeleri destekler. İlave bağlanabilirlik seçenekleri arasında DVI ve DisplayPort 1.2 mevcuttur.

Ayrıca H257HU monitör göz yorulmasının azaltılmasına yardımcı olan ve konforlu bir görüntüleme deneyimi sağlayan EyeProtect teknolojilerine de sahiptir:

• Ekran titremesinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olan titreşim önleme teknolojisi ve potansiyel olarak uzun vadede gözlere zarar verebilecek mavi ışık maruziyetini azaltan mavi ışık filtresi.

• Kullanıcıların loş ortamlarda standart monitörlerde %30 olan parlaklığı %15'e kadar ayarlayabilmelerini sağlayan düşük karartma teknolojisi.

• Harici ışık kaynaklarından gelen yansımaları azaltan ComfyView teknolojisi.

Temin Edilebilirlik

H257HU Haziran'dan itibaren Türkiye'de 399€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilir.

Okuyucu Yorumları