Bu oyuna mutlaka dikkat edin!

Gelmiş geçmiş en gerçekçi oyunlardan biriyle tanışmaya hazırlanın: İşte o oyun ve ardındaki dev isim

Bu oyuna dikkat edin!

Son zamanlarda uzay semalarında eskisine nazaran pek fazla insan göremiyoruz. Bunun yüzlerce farklı sebebi olabilir ama NASA, herhangi bir astronotun onlarca yıl içerisinde bir kez aya gidebilmesindense, herhangi bir kişinin bile istediği zaman bu uzay yolculuğunu yapabilmesini istemiş.

Gelecek ay bizlerle olmaya hazırlanan Moonbase Alpha isimli oyun sadece alışılagelmiş bir bilim kurgu oyun deneyimi peşinde koşmuyor. Aksine; arkasına aldığı NASA gibi bir gücü sonuna kadar kullanmaya çalışmış. Özellikle çevre detayları ve uzayda bulunma hissiyatı üzerinde ısrarla durulmuş. Zaten oynayacağımız oyun kelimenin tam anlamıyla bir simülasyon. Bu sebepten yapacağımız görevler de farklılıklar içeriyor olacak. Misal; bolca "Houston, bir sorunumuz var" cümlesini sarf edeceğiz.

Oyun ne zaman hazır olacak?

Oyun ne zaman hazır olacak?
Uzay'da yaşanabilecek hemen her şey evinize geliyor...

Bir yandan uydulardaki sorunları tamir etmeye çalışırken, bir yandan da oksijen gücümüze odaklanmaya çalışacağız. Anlayacağınız bir birey olarak uzayın gerekliliklerini yerine getirmemiz gerekecek.

NASA, Moonbase Alpha konusunda çok iddialı. Kendi uzay verileri, mühendislik ve matematik tasarımlarının bir oyunla birleştiği zaman nereler olabileceğini gözler önüne sermek için çok çalışmışlar.

Hem tek kişilik senaryo olarak, hem de bir arkadaşımızla co - op olarak oynayabileceğimiz Moonbase Alpha 6 Temmuz'da Steam üzerinden yayınlanmayı bekliyor.

Okuyucu Yorumları