Bu sticker'la iPhone 5'i 5S'e dönüştürüyorlar

iPhone 5'i sadece 24 dolar harcayarak iPhone 5S'e dönüştürmenin "uyanık" yolu, haberimizde...

iPhone 5'i 5S'e dönüştürün!

Apple'ın stoklarının sınırlı kalması ve iPhone 5S'e olan yoğun ilgi, piyasada ilginç çözümlerin oluşmasına yol açtı. Yeni iPhone 5S'leri bulamayanları mutlu etmek için fırsatçılar çok ilginç bir çözümle ortaya çıktı: Sticker!

24 dolara satılan bu stickler'lar, eski iPhone 5'lerin iPhone 5S gibi görünmesini sağlıyor. Girişimciler, iPhone kullanıcılarının yeni iPhone'ları herkesten önce satın almak istediğini ve bunu bir "prestij" yarışı olarak algıladıklarını iyi analiz etmiş durumdalar. Hiçbir yerde bulunamayan iPhone 5S'e sahipmiş gibi "hava atmak" isteyenler için, maliyeti bir doları bile bulmayan stickler'ları 24 dolara satarak tam anlamıyla bir "vurgun" fırsatı yakalamış durumdalar.

Sticker'ların üreticisi, ürünlerinin eski iPhone 5'lere altın iPhone 5S görüntüsü verdiğini ve metalik görünümlü sticker'ın gerçek iPhone 5S'ten ayırt edilemediğini iddia ediyor. Ancak tabii ki, düz bir yüzeye sticker yapıştırmanın kolay bir iş olmadığını, hava kabarcıklarının her zaman sorun yarattığını ve kısa zamanda sticker kenarlarında tozlanmalar olduğunu hatırlamak gerekiyor. İsteyenler gümüş veya gri renkli sticker da satın alabiliyor.

Okuyucu Yorumları