Bu Ufak Cihaz Wi-Fi Menzilinizi Arttırıyor

Bağlantı kalitesi ve menzilini arttıran devolo'nun GigaGate ürünü Wi-Fi sorunlarınızı gideriyor!

Wi-Fi sorunlarına son!

Genişbant ev interneti ücretleri çok tuzlu olabiliyor, bir de eğer Wi-Fi sinyaliniz evinizin belli yerlerine ulaşmıyorsa, verdiğiniz paranın yarısı boşa gidiyor gibi hissedebilirsiniz. Ancak merak etmeyin, bu sorunu çözmenin bir yolu var. Bir Wi-Fi köprüsü olan GigaGate ile, ana modeminizin yetişemediği yerlere sorunsuz internet sinyali sağlayabilirsiniz.

Devolo GigaGate, eviniz her köşesine 2 Gbps hızına kadar sinyal iletebiliyor. Özellikle evinizin farklı odalarında akıllı TV, bilgisayar ve oyun konsollarınız varsa ve bağlantı sorunları yaşıyorsanız bu ürün sorunlarınızı giderebilir.

Cihaz, yeni 4x4 quantenna çip teknolojisini kullanarak tüm cihazlarınızın sahip olduğunuz en kaliteli bağlantıya erişmesine yardımcı oluyor.

Bu Ufak Cihaz Wi-Fi Menzilinizi Arttırıyor

Router'ınızı değiştirmenize de gerek yok. GigaGate'in ana ünitesini router'a bağlayıp, ikinci üniteyi evinizin istediğiniz bölgesine yerleştirerek oraya kablosuz bağlantı taşıyabilirsiniz.

Evinizdeki Wi-Fi sıkıntılarının tümünü çözecek olan GigaGate'in fiyatı 219.99 £ (1,004.94 TRY). Bu fiyata ana ünite ve uydu ünitesi dahil. Ürünü resmi web sitesinden satın alabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları