Bu ürün dizüstü bilgisayarınızı koruyor

Dizüstü bilgisayarınızı şebeke problemlerinden korumak için geliştirilen Travel Surge piyasada

Notebook koruması

'İyi elektrik' sloganıyla tüketicisine çözüm üreten Tunçmatik iş ve özel yaşamımızın vazgeçilmezleri haline gelen dizüstü bilgisayarlarımızı, Travel Surge Notebook Enerji Koruması ile güven altına alıyor. Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer"Dizüstü bilgisayarları şebeke hattı üzerinden gelebilecek olan ani voltaj yükselmelerinden koruyan ürünümüzü, pazara Tunçmatik olarak ilk biz lanse ediyoruz. Hedefimiz, tüketicinin dizüstü bilgisayar alırken ürünümüzü almayı da bir gereklilik olarak benimsemesini sağlamak."dedi.

Yaşadığımız mobil hayatın büyük bir parçası olan dizüstü bilgisayarları ani voltaj yükselmelerinden zarar görebilecek hassas cihazlar oldukları için korunmaları da oldukça önemlidir. Tunçmatik piyasaya sunduğu yeni ürünü Travel Surge Notebook Enerji Koruması'yla bilgisayarınızı ani voltaj yükselmelerinden koruyor. Ayrıca ürünün RJ11(telefon hattı) ve RJ45(network hattı) koruması da bulunuyor. Böylece ürün network veya telefon hattı üzerinden gelebilecek ani voltaj yükselmesine karşı da koruma sağlamış oluyor.


Bilgisayarınız Koruma Altında
Tunçmatik'in, inovatif ürün ailesine son olarak eklediği Travel Surge Notebook Enerji Koruması ürününün pin girişine göre 3'lü ve 2'li olmak üzere iki modeli bulunuyor. 12000 Amper maksimum akım, 6000V maksimum pik gerilimi ve 306 Joules koruma kapasitesi bulunan ürünün telefon/faks/modem/network hattı koruması bulunuyor. 1.2 m uzayabilen RJ45 Cat5 kablosuyla kullanım kolaylığı sağlayan ürün kablo tutucu özelliğiyle kablo karmaşasına engel oluyor. EMI/RFI gürültü filtresi ve dalgalanma koruma led'i ise ürünün güvenlik özellikleri arasında yer alıyor.

Bilgi için:
Tunçmatik - 0 216 314 51 51

Okuyucu Yorumları