Bu uygulamayla aşk artık cepte!

Sizin için en uygun insanla tanışmak artık çok daha kolay.

eÇift ile aşk cepte!

5 milyondan fazla üyesiyle Türkiye'nin önde gelen 'ciddi ilişki ve evlilik' sitelerinden biri olan eCift.com, bilimsel araştırmalara dayanan kişilik analiz testi ve yenilikçi eşleştirme sistemi sayesinde uzun vadeli, mutlu ve ciddi bir ilişki arayan bekar üyeleri bir araya getiriyor. Her ay binlerce yeni üyenin kayıt olduğu eÇift üzerinden İdeal Çift Metodu ile aradığınız kişiyi bulabilirsiniz!

Üstelik eÇift'in yeni mobil uygulaması sayesinde nerede olursanız olun aradığınız kişiyi bulma ihtimalinizi de yanınızda taşıyabilirsiniz. Bunun için iOS ya da Android işletim sistemi olan bir akıllı telefonunuz olması yeterli. Uygulamayı ücretsiz olarak hızlıca indirebilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirdiğiniz takdirde nerede olursanız olun, ilginizi çeken ya da yeni tanıştığınız kişiyle kolayca iletişim kurabilirsiniz.

eÇift uygulamasında masaüstünde kullanılan özelliklerin çoğu kullanılabiliyor. Akıllı telefon bildirim ayarları ile sizinle iletişime geçen ya da geçmek isteyen kişilerden vakit kaybetmeden anında haberdar olabilirsiniz. Beğendiğiniz ve iletişimde kalmak istediğiniz kişiyi favoriler listesine ekleyebilir, sizi favorilerine ekleyenleri görebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı için şifre koyabilirsiniz böylelikle hesabınıza sizin dışınızda birinin girmesini engelleyebilirsiniz. Aynı masaüstünde olduğu gibi mobil uygulamada da mesaj gönderebilir, anında cevap yazabilirsiniz. Gülümseme gönderebilir ya da ısınma turu daveti yapabilirsiniz.Profilinize kimlerin baktığını veya size uyumlu üyeleri görüntüleyebilirsiniz.Profil fotoğrafınızı anında güncelleyebilir, facebook ve instagram hesabınızda bulunan fotoğraflarınızı uygulamada kullanmak üzere aktarabilir, yeni fotoğraf yükleyebilir ya da anlık değiştirebilirsiniz."Şu an aklımdan geçen" kısmına anlık güncellemeler yaparak profilinize dikkat çekebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları