Bu yıl raflarda iPad 5'i görebiliriz.

Hepimiz gözlerimizi iPhone 5S'e dikmişken, Apple asıl bombasını yeni iPad'le patlatmaya hazırlanıyor

iPad 5 sürprizine hazırlanın!

Geçtiğimiz yıl içinde iPad Mini'nin yanı sıra 3'üncü ve 4'üncü nesil iPad'lerle kullanıcılarının karşısına çıkan ve garip isimlendirme politikası nedeniyle kafaları iyice karıştıran Apple, bu yıl da hızından hiçbir şey kaybetmeyecek gibi görünüyor. Zira ortaya çıkan dedikodulara göre iPad 5 kısa süre sonra aramızda olacak...

DigiTimes tarafından yayınlanan habere göre iPad 5, bu yılın temmuz veya ağustos ayı içinde raflardaki yerini alacak. Elbette bu haberin ardından iPad 5'in neye benzeyeceğiyle ilgili görüşler de ortaya yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Tahminlerden bazıları iPad 5'in, 4'üncü nesilden daha ince ve hafif olacağı yönündeyken, diğer yandan arka yüzey tasarımıyla da iPad Mini'yi takip edeceği düşünülüyor.

İddiaları güçlendiren bir de fotoğraf söz konusu... Haberimizin ikinci sayfasında...

iPad 5'ten ilk fotoğraf bu mu?

iPad 5'ten ilk fotoğraf bu mu?

Fotoğrafta ürünün sadece ön kasa kısmı ve ekranı gözüküyor. Bu yeni fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla yeni iPad bir tasarım değişikliğine gidiyor ve iPad 4'tense, iPad Mini'nin çizgilerini taşıyor.

Daha önce Yeni iPad'in, klasik görüntüsündense, ufak kardeşine daha benzer bir görüntü taşıyacağı açıklanmıştı ve bu açıklama bir veya iki değil, tam üç kasa üreticisi tarafından onaylanmıştı. Ancak yeni sızan bu fotoğraf "Nowhereelse.fr" adlı siteden yayıldı ve sitenin, Apple bağlantısı olan Çinli bir köstebeği tarafından ortaya atıldı. Ne yazık ki bu köstebeğin kimliğinin doğrulanması mümkün değil ve bu fotoğrafın gerçek olma ihtimali kadar, sahte olma ihtimali de söz konusu.

Eğer bu fotoğraf gerçekse bile, fotoğraftan anlaşılabilinecek çok fazla bir şey yok. Yeni iPad'in ekran şekli, yine bir ön kameraya sahip olacağı, yine beyaz renkli bir sürümünün olacağı ve yine bir menü tuşu olacağını gösteriyor.

Okuyucu Yorumları