Bu Yıl Yaz Tatili Başlamadan Oyun Başlıyor!

Bu yıl, yaz tatili erken başlıyor. Tüm oyun severler CNR GamesWeek İstanbul da bir araya geliyor.

Yaz tatili başlamadan oyun başlıyor

6-10 Haziran 2018 tarihleri arasında CNR Holding tarafından düzenlenecek Games Week İstanbul, oyun dünyasının eğlenceli kapılarını oyun severler için açıyor.

En yeni oyunların ve teknolojilerin sergilenecegi GamesWeek İstanbul, fenomen oyuncular, turnuvalar, her yaştan oyuncu ve teknoloji meraklıları, oyun stüdyoları, üniversiteler ve oyun sektörünün lider firmalarının da katılımıyla unutulmaz bir organizasyon olacak.

Oyun tutkunları hem yarışacak hem de çeşitli ödüller kazanacak.

En son teknolojiye sahip VR platformları, son dönem piyasaya çıkan bilgisayar, bilgisayar bileşenleri, konsollar, bağımsız oyun geliştiricileri, kutu oyunları gibi bir çok yeni teknolojiyi bir arada görebileceğin Games Week İstanbul'da, çok sayıda bireysel ve e-spor takımlarının yer alacağı oyun alanları ve ana sahne turnuvaları, ödüllü define avı etkinlikleri, ödüllü Cosplay yarışmaları, YouTuber imza ve buluşma etkinliklerine de katılma imkanı bulacaksın!

Oyun dünyasına açılan kapı

Ayrıca oyun sektöründe başı çeken firmaların, oyun severlerle yan yana gelmesini sağlamaya yönelik olan fuar, bağımsız oyun geliştiricilerine ve profesyonel iş dünyasına henüz adım atmamış genç yeteneklere de önemli fırsatlar sunuyor.

Unutma bu oyunda kaybetmek yok seni de bekliyoruz

Detayli bilgiye www.gamesweekistanbul.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları