Bugatti Gran Turismo, sonunda ortaya çıktı!

Bugatti, gelecek tasarımlarına yön verecek yeni "Gran Turismo" modelini görücüye çıkardı...

Bugatti Gran Turismo hazır!

Bugatti, 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda PlayStation video oyun serisi ile aynı adı taşıyan Gran Turismo konseptini tanıttı. Özel olarak tasarlanmış otomobil fuarın ilgi odağı olmayı başardı.

Arabanın yarış tarihini onurlandırmak için tasarlandığı ve en son motor sporları teknolojisine dayandığı belirtiliyor. Bugatti'nin son versiyonu şirket için yeni bir sayfa açacak. Sanal bir proje olarak markanın gelecekteki tasarımlarına yön verecek süper otomobil daha şimdiden büyük bir hayran kitlesi kazanmış durumda.

Gran Turismo, oyun serisinin mimarı Polyphony Digital ile birlikte tasarlandı. Bugatti tasarım ekibinin başkanı Achim Anscheidt yaptığı açıklamada, Bugatti tasarımının kendi DNA evriminde yeni bir aşamaya ulaştığını ifade etti.

Projenin doğası gereği Gran Turismo konsept otomobilin abartılmış performans sınırlarına sahip olduğunu söyleyen Anscheidt, ancak bu vizyonun Bugatti tasarımının önümüzdeki yıllarda kat edeceği mesafeyi açıkça gösterdiğini belirtti.

Bugatti'nın Vision Gran Turismo konsepti, 1937 ve 1939 yıllarında "24 Heures du Mans" yarışını kazanan "Bugatti Type 57" model araçtan esinlenilerek tasarlandığı bildiriliyor.

Okuyucu Yorumları