Bugünkü En İyi Telefonlardaki 7 Müthiş Özellik

Bugünün en iyi telefonlardaki 7 müthiş özelliği sıraladık!

En iyi ceplerdeki 7 müthiş özellik!

Yeni telefon satın almak için bakınmaya başladığınızda, parlak ve kavisli ekranlar bir anda başınızı döndürebilir. Ancak yüzeyde parlayanlardan çok, biraz daha derine, içerideki teknolojilere bakmakta fayda var. Aşağıda bugünün en iyi telefonlarında bulunan ve onları ayrıcalıklı kılan 7 özelliği sıraladık.

iPhone 7 Plus'ın kayıpsız zum işlevi: iPhone 7 Plus'ın İkinci lensindeki "2x zum" özelliği, telefonun ağırlığını artırmadan "kayıpsız" zum yapmanızı sağlıyor. Bu tür denemeleri 2000'lerin ortalarındaki telefonlarda görsek de Apple, bu işi klasik kamera donanımıyla tasarımdan ödün vermeden ilk başaran firma oldu.

OnePlus 5'in Dash şarj işlevi: Hızlı şarj, bugün bir üst seviye telefon satın alırken vazgeçemeyeceğimiz özellikler arasında. OnePlus 5'in Dash şarj işlevi ise farklı bir yaklaşıma sahip ve sadece yarım saatte telefonunuzu yüzde 50 şarj edebiliyor.

Samsung Galaxy S8 Gigabit LTE: Qualcomm ve üzerindeki X16 modem, 125MB/saniyelik teorik indirme hızlarına ulaşabiliyor. 5G'ye doğru giderken bu, oldukça etkileyici bir adım.

iPhone 7 ile Laptop seviyesinde depolama: iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 256GB'a kadar depolama alanı sunuyorlar. Bu depolama alanı, bir laptop'taki depolama alanıyla eş seviyede.

Huawei P10 ve sahte bokeh: Kaliteli çift kameraların ve yazılımsal işlemenin gelişmesiyle Huawei P10 ve iPhone 7 Plus gibi telefonlar, derinlik hissini algoritma tabanlı olarak fotoğrafa kazandırabiliyorlar. Ortaya çıkan görüntü DSLR veya kompakt sistem kameralarından elde edilenler kadar iyi değil ancak yine de yeterli.

Samsung Galaxy S8 - VR için yeterince iyi bir ekran: En iyi sanal gerçeklik deneyimi için bir HTC Vive'a ve iyi bir PC'ye ihtiyacınız var. Banka hesabınız bu kadar dolu değilse, Galaxy S8'in 2960 x 1440 piksellik ekranı ve Samsung'un en son Gear VR'ı size gayet iyi bir sanal gerçeklik deneyimi sunabilir.

Sony Xperia XZ Premium'un super slo-mo videosu: YouTube'daki Slo Mo Guys kanalını hiç seyrettiniz mi? Bu kanalın süper yavaşlatılmış videoları, sizi çıplak gözle göremediğiniz bir dünyaya götürüyor. Kanal, bu iş için 150.000 dolarlık ve daha pahalı kameralardan faydalanıyor. Ancak Sony Xperia XZ Premium ile 960FPS'lik videolar çekebilir, örneğin akan bir suyun normalde fark edilmeyen detaylarını yakalayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları