Bulut için yeni çözümler ve fazlası

EMC Microsoft, bulut için yeni çözümler ve yetkilendirme programları sunuyor!

Bulut için yeni çözümler!

EMC, esnek kurulum ve konuşlandırma seçenekleri sağlamak ve müşterilerine seçenek sunmak üzere, Microsoft ile özel bulut ve uygulama ortamları alanında işbirliği sağlıyor.

EMC'nin Global Microsoft Çözümleri İş Birimi Genel Müdürü Jason Hepp konuyu şöyle değerlendiriyor: "EMC Veri Koruma Çözümü'nü Kullanan Microsoft Özel Bulut için Yedekleme ve Kurtarma modelleri yedekleme işlem ve süreçlerinin karmaşıklığını artırıyor. Alışılagelmiş, geleneksel yedekleme metotları artık yeterli gelmiyor ve geliştirilmeleri gerekiyor. EMC olarak müşterilerimizin kendi Bulut ortamlarını korumalarını mümkün kılmak için onlara yardımcı oluyoruz."

Bulut İS hızlandırma programı

EMC'nin Microsoft işbirliği ile geliştirdiği Bulut İS (İşletim Sistemi) Hızlandırma Programı, işletmeler ve iş ortaklarının bir EMC altyapısı üzerinde Hyper-V sanallaştırma özellikli Windows Server 12012 R2'yi sistemlerine kurma ve konuşlandırma süreçlerini hızlandırmak için harekete geçirici unsular sunmayı içeriyor. Bu harekete geçirici unsurlarla işletmeler sanallaştırma, yönetim ve altyapı konusundaki en son yeniliklerin sunduğu avantajlardan yararlanarak, özel bulut içindeki performanslarını geliştirme, verimliliği artırma ve yönetimi basitleştirme olanağı buluyor.

EMC VNX bütünleşik veri depolama sistemini kullanan Microsoft özel bulut için EMC entegrasyonu

Müşterilerin çoğu Hyper-V özellikli Windows Sunucu üzerinde SQL Server veri tabanı, Microsoft SharePoint birlikte çalışma programı, Microsoft Exchange ve Lync bütünleşik iletişim programları gibi karma iş yüklerinden oluşan ortamları destekleyebilecek esnek ve etkin bir sanal altyapıyı nasıl oluşturabileceklerini öğrenmek, anlamak istiyor. Yeni EMC Çözümü karma iş yüklerinin ortak yerleşimini destekleyen etkin bir veri depolama tasarımına sahip etkin bir sanal altyapıyı içeriyor.

Okuyucu Yorumları