Bulut teknolojisi arayanlar için fırsat

Bulut teknolojisine geçiş yapmak istiyorsanız, Tekklik'in bulut hizmetlerini gözden geçirmelisiniz!

Buluta geçmek isteyenlere

Tekklik Bulut ve İnternet hizmetleri, küçük ve orta ölçekli işletmeleri, bilgi işlem uygulamalarını ekonomik ve ofis mekanından bağımsız bir şekilde yürütme imkanı sağlayan bulut bilişim hizmetleriyle buluşturuyor. Microsoft iş ortağı olan kurum, bulut bilişim hizmetlerinin yanı sıra IT danışmanlığı, kuruma özel yazılım ve web tasarım hizmeti de sunuyor. Kurum bu çizgisiyle, bulut bilişimi, işletmelerin diğer bilgi işlem ve internet ihtiyaçlarıyla entegre ederek, ihtiyaca özel çözümleri önemli maliyet avantajlarıyla sunabiliyor.

Dünyada ve Türkiye'de hızla gelişen bulut teknolojisinin en önemli avantajı, donanım ve yazılım yatırımlarını ortadan kaldırarak, işletmelere kullandıkları alan kadar ödeme yapma, diğer bir deyişle sanal alan kiralama olanağı sunması. Bu özellik, veri saklama ihtiyacı hızla artan işletmelere önemli tasarruflar sağlıyor.

Tekklik'in Microsoft ortaklığıyla sunduğu Ofis 365 bulut paketi, e-posta, takvim, ofis uygulamaları, dosyaların saklanabileceği bir sunucu, seyahat masraflarını azaltan video konferans sistemi ve işletmenin paket dahilindeki modülü kullanarak tasarlayıp güncelleyebileceği bir web sitesini kapsıyor. İşletmeler Office 365 paketinin E3 planını satın alarak, tüm bu hizmetlerden, kullanıcı başına aylık 36TL'ye faydalanabiliyor. Microsoft Office lisansı olan işletmeler için tasarlanan E1 planında bu rakam 15TL'ye, en fazla 50 kullanıcısı olan firmalar için tasarlanan P1 planında ise 11 TL'ye kadar düşüyor. P1 planında işletmeler Office uygulamalarını web üzerinden kullanıyorlar.

Okuyucu Yorumları