Bütün sorunlarınızı tek bir araç ile giderin

Onlarca yazılımın yaptığını tek başına yapan bu minik araç, Windows kullananları memnun edecek!

Sadece o size yeter

Bilgisayarınızda bir ayarı arayıp bulamadığınız, bunun için dakikalarınızı harcadığınız oluyor mu? D7 adındaki araç, kullanıcıları ve özellikle PC teknisyenlerini memnun edecek, çok yönlü bir ince ayar ve tanı yazılımı.

D7'yi ilk çalıştırdığınızda sisteminiz hakkında işlemci türünden hızına, boş bellekten bilgisayar adına ve işletim sisteminizin sürümüne her türlü bilgiyi listeliyor. Bu sayede normalde çeşitli komutlar çalıştırarak ulaşabileceğiniz bilgilere sadece D7'yi çalıştırarak erişebiliyorsunuz.

Sol taraftan "Reports"a tıkladığınızda tüm sisteminizle ilgili son derece detaylı raporlar alabiliyorsunuz. D7'nin içinde çok sayıda bakım aracı da bulunuyor. O kadar çok ki, bunlar "Maintenance I" ve "Maintenance II" olarak iki sayfaya ayrılmışlar. Örneğin ilk sayfadaki bir işlev sayesinde masaüstünüzdeki çalışmayan simgeleri kaldırabiliyor veya geçici dosyaları silebiliyorsunuz. Maintenance II sayfasında donanımınızı (ses, video gibi) test edecek araçlara sahipsiniz. Böylelikle herhangi bir sınama aracı aramanıza da gerek kalmıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan D7'nin bunun dışında Zararlı Kaldırma, Windows Onarma, yedeklerinizi yönetme gibi birçok özelliği bulunuyor. D7'yi indirip bilgisayarınıza kurmak için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları