Bütün uygulamalarınızı yöneten uygulama!

Hangi uygulamalara hangi izinleri verdiniz? Bu uygulama ile hepsinin kontrolü, size geçecek!

Kontrolü size veren uygulama!

Hem Android platformunda hem de iOS cihazlarında, akıllı telefonlardaki uygulamaların her biri onlarca izin ve yetkiye sahip oluyor. Bunlardan bazıları gerçekten gerekli ve zorunlu olsa da, bir kısmı aslında gerekli değil. Hangilerinin gerekli olmadıklarını bulmak ise onlarca uygulamayla uğraşan kullanıcılar için büyük vakit kaybı. MyPermissions işte tam da bu noktada devreye giriyor ve bütün bunları sizin için yöneterek, gereksiz yetkiler vermenizi önlüyor.

Uygulamanın en yeni güncellemesi cihazınızdaki bütün diğer uygulamalar için aktif bir tarama ve onların yetki düzeylerini değiştiren ayarlar sunuyor. MyPermissions sayesinde ayrıca uygulamaların daha önce hiç kullanmadıkları yetkileri de vermek mümkün.

Uygulama söz konusu taramayı gerçekleştirdiğinde, diğer uygulamaların kullandığı konum, gelen kutusuna ve rehberinize erişim, kamera ya da fotoğraflarınıza erişim gibi verileri size rapor ediyor. Herhangi bir kategoriye dokunarak her bir uygulama ve o kategori hakkında daha fazla ayrıntıyı görebiliyor ve "risk" durumunun hangi düzeyde olduğunu anlayabiliyorsunuz. Alakasız bir uygulamanın örneğin fotoğraflarınıza eriştiğini görürseniz bu ayarları yeniden düzenleyen çeşitli değişiklikler yapmanız mümkün oluyor.

Uygulamaya Android için buradan iOS için de buradan erişebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları